Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Betegállomány és szabadság...

Betegállomány és szabadság egymást követően - mi köze egymáshoz ezeknek? Ha épp a szabi előtt lettem beteg akkor most mégis mi legyen?

Figyelt kérdés

Hónapokkal korábban még a nyáron kértem és kaptam szabit az őszi szünetre (a gyerek miatt).

Szaros 3 nap egyébként az egész, H-K nem munkanap, Sz-P szabi lenne 3 nap.

Szóval meg is kaptam a szabit, de úgy alakult hogy ledöntött a lábamról egy betegség, melyből kijövőben vagyok de a héten még nem megyek (betegállomány orvosi igazolás stb van).

És ugye az a helyzet hogy lefújták a szabimat mondván nem fogok játszadozni a betegállománnyal.

Mert épp akkor ér véget a betegállomány amikor a szabi kezdődik (a főnök szerint!!)

Mert ugye héten péntekig vagyok betegállományban és jövő hét szerdától szabin. Mivel a kettő között munkanap nincs így a főnök nagy ésszel kitalálta hogy „játszadozok” a betegállománnyal és a szabi meghosszabbításáról szólt az egész.

Szóval a hónapokkal korábban lekötött szabi lefújva nem mehetek.

A családom meg támad hogy mekkora egy puhap---ocs vagyok hogy nem mondom a főnöknek hogy lekötött családi utazásunk van erre az őszi szünetre és mondjam meg a főnöknek hogy ez nem így megy.

De ők meg nem fogják fel hogy ezen a munkahelyen ez bizony így megy. Ha a főnök azt mondja hogy nem, akkor nem.

De hát voltaképp mi köze a szabinak és a betegállománynak egymáshoz?

2016. okt. 27. 08:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Végigolvastam, ha tényleg nem játszadozol a betegszabival akkor sajnállak, de most mire volt jó ez a kérdés? Több javaslatot is kaptál és egyiket se fogadtad meg, mert előre eldöntötted, hogy lenyeled. Miért kellett ide kiírni ezt?
2016. okt. 29. 14:18
 22/24 A kérdező kommentje:

Csak annyi a mayagrázat hogy átgondoltam a dolgot és szokás szeirnt rájöttem hogy bilibe ér a kezem.

Ugrálhatok és mit érek el vele? hogy kivágnak.

2016. okt. 29. 19:00
 23/24 anonim ***** válasza:
És ilyen fos munkahelyet tényleg annyira nehéz lenne másikat találnod?
2016. okt. 29. 19:27
 24/24 A kérdező kommentje:

Hát na ez az!!!

Hogy ilyen fost találnék csak azt meg minek?

Menjek el egy szar helyről egy másik szarba? Ami lehet még ennékl is szarabb? A süllyedő hajóról szálljak át egy másik süllyedőre? De minek?

Ha szar kell az van helyben

2016. okt. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!