Betegállomány és szabadság egymást követően - mi köze egymáshoz ezeknek? Ha épp a szabi előtt lettem beteg akkor most mégis mi legyen?
Hónapokkal korábban még a nyáron kértem és kaptam szabit az őszi szünetre (a gyerek miatt).
Szaros 3 nap egyébként az egész, H-K nem munkanap, Sz-P szabi lenne 3 nap.
Szóval meg is kaptam a szabit, de úgy alakult hogy ledöntött a lábamról egy betegség, melyből kijövőben vagyok de a héten még nem megyek (betegállomány orvosi igazolás stb van).
És ugye az a helyzet hogy lefújták a szabimat mondván nem fogok játszadozni a betegállománnyal.
Mert épp akkor ér véget a betegállomány amikor a szabi kezdődik (a főnök szerint!!)
Mert ugye héten péntekig vagyok betegállományban és jövő hét szerdától szabin. Mivel a kettő között munkanap nincs így a főnök nagy ésszel kitalálta hogy „játszadozok” a betegállománnyal és a szabi meghosszabbításáról szólt az egész.
Szóval a hónapokkal korábban lekötött szabi lefújva nem mehetek.
A családom meg támad hogy mekkora egy puhap---ocs vagyok hogy nem mondom a főnöknek hogy lekötött családi utazásunk van erre az őszi szünetre és mondjam meg a főnöknek hogy ez nem így megy.
De ők meg nem fogják fel hogy ezen a munkahelyen ez bizony így megy. Ha a főnök azt mondja hogy nem, akkor nem.
De hát voltaképp mi köze a szabinak és a betegállománynak egymáshoz?
Csak annyi a mayagrázat hogy átgondoltam a dolgot és szokás szeirnt rájöttem hogy bilibe ér a kezem.
Ugrálhatok és mit érek el vele? hogy kivágnak.
Hát na ez az!!!
Hogy ilyen fost találnék csak azt meg minek?
Menjek el egy szar helyről egy másik szarba? Ami lehet még ennékl is szarabb? A süllyedő hajóról szálljak át egy másik süllyedőre? De minek?
Ha szar kell az van helyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!