Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkák vannak amelyeket...

Milyen munkák vannak amelyeket otthonról lehet végezni?

Figyelt kérdés
És nem, nem gondolom azt hogy aki otthon dolgozik, az nem csinál semmit!
2016. okt. 19. 18:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a kategóriáért, nem tudtam h hova tegyem
2016. okt. 19. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
29%

Ez engem is érdekel.

De itt szerintem csak le fognak minket szólni, hogy biztos büdös a munka, mert az a minimum, hogy az embernek ki kell dolgoznia a belét, jó rabszolga módjára.

2016. okt. 19. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fordítás jut eszembe először.
2016. okt. 19. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Otthon hatékonyabban lehet dolgozni, legalábbis ez a személyes tapasztalatom. Eddig kétféle otthoni munkám volt. Az egyik a szülői háznál a háztáji gazdaság. Ami egyáltalán nem ugyanaz a fizikai munka mint idegen helyen, hisz az ember otthon van a sajátjában. A másik városi lakásban saját fejlesztésű elektronikai termék gyártása volt. Azóta is ha meglátok konyhakertet vagy elektronikus áramkört, soha nem a munka jut róla eszembe hanem a meghitt otthon.
2016. okt. 19. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Informatikai munkák részben (pl: programozás, webes munkák, design).

Varrás, ruhajavítás.

Irodai munkák egy része (pl. én ma itthonról dolgoztam, a céges hálózatot, amiben dolgozom, interneten keresztül elérem, ha valamit el kell intézni, és nem lehet munkaidőn kívül, a cég, ahol dolgozom, erre lehetőséget biztosít, ez pl. a kisgyerekes kollégáknak is jó, ha mondjuk lebetegszik a gyerek, otthon tudnak lenni vele úgy, hogy közben dolgozni is tudnak).

Tulajdonképpen bármi olyan munkát ki lehetne szervezni akár tartósan, akár részben otthonra, távmunkába, amit interneteléréssel el lehet végezni, bár a cégek nagy része erre még nem állt rá, de sokaknak lenne könnyebbség.

2016. okt. 19. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Írás
2016. okt. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!