Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Starbucks-ban mennyit lehet...

Starbucks-ban mennyit lehet keresni? Köszi.

Figyelt kérdés
Tudna olyan írni aki már dolgozott ott? Rendes szerződést kap az ember? Kb. nettó mennyit utalnak a bankszámlára? Beszéltem egy lánnyal kb 2 éve, ő azt mondta hogy csak 40-50 ezret lehet összekalapozni, de ezt nem igazán tudom elhinni... Mennyit lehet ott keresni? Köszönöm szépen.
2016. okt. 16. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

"Beszéltem egy lánnyal kb 2 éve, ő azt mondta hogy csak 40-50 ezret lehet összekalapozni"

Nem lehet hogy ez a lány valami 4 órás diákmunkás volt ott?

2016. okt. 16. 13:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Már nem tudom sajnos, ki tudja.

A kérdésem az lenne hogy kap szerződést az ember? Fizu mennyi? 120-140 ezer nettó? kb.?

2016. okt. 16. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Bár nem dolgoztam még ott. de nehezen tudom elképzelni hogy egy Starbucks ilyennel cigánykodna hogy nem jelent be. 120-140 nettó, vannak felőle kétségeim. Egyik ismerősömnek próbanapra 500Ft-os órabért akartak fizetni.
2016. okt. 16. 13:32
 4/7 anonim válasza:

Én csak diákmunkáról tudok nyilatkozni: nagyon keveset. Konkrétan minimálbért, ami kb egyedülálló a vendéglátós diákmunkák között (még a Meki is több mint 200Ft-tal többet fizet óránként)..

A borravalóról mondjuk nem derült ki, hogy diák is kaphat e belőle de engem nem győztek meg a nettó négyszázvalamennyivel :D

2016. okt. 16. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:

"A borravalóról mondjuk nem derült ki, hogy diák is kaphat e belőle"

Inkább az a kérdés hogy a dolgozó is kap-e egyáltalán belőle? Vagy a főnök vágja zsebre.

2016. okt. 16. 13:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm, tehát aki írt: diákmunkával dolgoztál ott, és havi szinten minimálbért tudták "össszekalapozni"? Tehát havi szinten 80-90 ezer forintot?
2016. okt. 16. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Dobd már félre ezt az összekalapozni szót, tök mást jelent. :D
2016. okt. 16. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!