Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg ennyire jól lehet...

Tényleg ennyire jól lehet keresni?

Figyelt kérdés
Úgy hallotam hogy Magyarországon Pesttől nem messze van egy város ahol nyári szezonmunkával állítólag másfél hónap alatt 600 ezer forintot lehet keresni ez szerintetek igaz lehet gyümölcsösben szilva és meggy szedéssel szerintetek ez igaz lehet?

2016. szept. 18. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Brutto 600at, masfel honap alatt. Az kb netto 300 ezer. Tehat normal havi berben 200 ezer ft-nak felel meg.
2016. szept. 18. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, mert elég nagy a munkaerőhiány; a mezőgazdaságban is.
2016. szept. 18. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is csodálkozom hogy ennyit lehet keresni
2016. szept. 18. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
kétlem...
2016. szept. 18. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok szorgalommal sokat lehet keresni.
2016. szept. 18. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesítmény bérezéssel lehet keresni, mi is kerestünk annyit, még többet is. Szabolcsiak, mint én is, simán leresnek annyit, ha teljesítményben van fizetve, de egy pesti vagy városi nem fog, ők jobban járnak az órabérrel. Mi a földön nőttünk fel, ebbe születtünk bele, aki nem ebbe születik, annak kemény dió.
2016. szept. 19. 17:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én Bihar megyei vagyok és én is rengeteget dolgozok földeken így nem akadály
2016. szept. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!