Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem kellek egy munkahely...

Miért nem kellek egy munkahelyre sem?

Figyelt kérdés

Egy vendéglátó érettségim van, mellette OKJ-s tb szakmám, és nem vesznek fel sehova! Magamról egy picit: magas, nagyon vékony lány vagyok. Nem tudok "nyalni", ez valahogy soha nem ment, hogy érdekből kedveskedjek.

Kicsikét béna vagyok, de egy -két hét és belejövök mindenbe. Nincs nagy szám, nem beszélek csúnyán.

Már sok helyre jelentkeztem, de sehova nem akarnak felvenni. ( takarító,operátor, irodai munka, bolti eladó)

Bevallom roma vagyok, de nem látszik rajtam. Mit rontok el?

Szeretnék egy hosszútávú munkát, ahol kedvesek, és nem kell érdekből kedveskedni a munkáltatónak.

2016. okt. 12. 10:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de borsodban mit vársz? ott a legmagasabb a munkanélküliség az országban, mert egyszerűen nincs meló.. ha meg mégis akad, akkor akkora túljelenezés van, hogy bőven van ember amiből lehet válogatni...
2016. okt. 12. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!