Egy család mindig együtt van betegállományban ez nem gyanús csöppet? És persze mindig hétvégéhez köthetően? A főnök ilyenkor hol van?
Egy család három tagja dolgozik itt, anya + 2 lánya. Mindig egyszerre betegek de olyan szinten mindig hogy amikor az anya betelefonál hogy „beteg vagyok nem jövök” már hozzá se fűzi hogy „a lányaim se”. Ez már teljesen magától értetődő. Együtt betegek, együtt is gyógyulnak meg, soha egy nap eltérés sincs. Finoman szólva is kilóg a lóláb.
És az mát csak hab a tortán hogy ezek a betegségek hol a hét elejére hol a végére esnek, vagyis érdekes módon mindig a hétvége hosszabbodik meg vele…. Véletlen nyilván…
A kérdés csak annyi: ilyenkor a főnök hol van? Mert nagyon régóta folyik ez a rendszer és gyakran. Nincs olyan hónap hogy legalább 1x de inkább többx eljátsszák ezt a történetet.
És persze a töke tele mindenkinek az állandó helyettesítéssel.
Hol van ilyenkor a főnök? Olyan nagy hangon tud ugatni a legapróbb semmiségek szarságok miatt is csinálja a bolhából elefántot.
Ilyenkor hol van a nagy hangú atyaúristen? Mert ez egy oylan probléma ami nem semmiség ezzel tényleg kéne foglalkozni. És nem azzal hogy gizike 5 percet késett az ebédről visszafele.
Abból bezzeg fegyelmi ebből semmi?
"akkor talan nem gond eleallni."
Nem kívánok állást bukni.
"Nem kívánok állást bukni."
Akkor mit kívánsz? Hogy főnököd hirtelen változzon meg a jó irányba, és superheroként tegyen igazsávot?
"és superheroként tegyen igazsávo"
nem kéne ide superhero se igazság nagyon.
legközelebb megjönnek egy nap alatt találok annyi hibát a munkájukban hoyg reptetem őket fegyelmivel
persze ezt nem most kéne hogy 2 éve itt vannak és megy ez a játék hanem még az elején kellett volna elkapni őket
mondjuk a második alkalomal mikor cirkuszolnak kivégni őket mint a fosos macskát. 2 éve!
" heteken át szívatásból én is maradtam itthon betegen"
Na hát ezt nálunk nem csinálnád meg! Az tuti!
2 hét után repülnél lehet még előbb! Itt csak a "kiváltságosoknak " lehet betegeskedni de nekik bármennyit.
Egyébként te is elfeledkezel arról az apróságról hogy amit csinálsz at TB csalás a BTK -ba ütköző BŰNCSELEKÉNY!
És ha te ezt csinálod az még egy dolog de ha másnak is ajánlod ezt (és azt teszed) az már felbújtás (halmozati bűncselekmény!)
Így gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!