Nem gusztustalan, aki munkahelyen állandóan a szexet beszéli?
Szerintem nagyon is zavaró. Beszéljen róla otthon, a barátokkal, vagy a kocsmában.
A munkahelyen négyszemközt a barátjával beszélhet róla, de a többi munkatárs előtt bunkóság, senki nem akarja hallgatni a baromságait.
Nekem egy volt kollégám állandóan disznó vicceket mesélt a keményebb fajtából, azt is a pokolba kívántuk.
Az aljább munkahelyeken (gyár, közmunka) ez valamiért nagyon központi téma, és inkább alpári stílusban. Ahol én dolgoztam, ott a kollégák rendre kirészletezték az olyan dolgokat, hogy hogy verték tele g**ivel a nőjük száját, hogy kevertek le nekik egy taslást, mert a padlőszőnyegre köptek oralizálás után, és ilyesmi kultúrált témák. Ja, és arról már ne is beszéljünk, hogy ha valakinek nem volt jeggyűrű a kezén és nem számolt be a nemi életéről, és a kérdezgetésre az felelte, hogy "Bocs! Ez magánügy.", az automatikusan búzának lett titulálva, vagy ha annak nem, akkor szűznek és/vagy impotensnek. Emlékszem, egyszer megjegyeztem, hogy más témáról is lehetne beszélni, erre azt a feleletet kaptam: "Mert miről beszéljünk? Mondjuk el a szorzótáblát, vagy mi a f**z?"
Részben emiatt is jöttem el Mo.-ról (a fő ok persze nem ez volt), itt nyugaton a segédmunkás is valahogy kultúráltabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!