Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nincs párom, szüleimmel élek...

Nincs párom, szüleimmel élek kollégáim kínos kérdéseit, hogy védjem ki?

Figyelt kérdés

Szóval 24 éves vagyok,nő.

Kollégáim velem hasonló korúak 24-26-28 évesek.

Nos mindenki már külön él a szüleitől és párkapcsolatban,évek óta!

Kicsit kínos kérdések szoktak elhangozni amit néha nem nagyon tudok kezelni.

Nekem még sosem volt párom,régen nagyon félénk voltam,most már változtam. Durván 3 éve kezdtem el komolyabban az ismerkedést,de eddig nem jött össze semmi csak randik randik hátán, egy sráccal volt,hogy 4 hónapig beszéltünk hetente 2x taliztunk,az már olyan járásnak számított,de a csókon kívül más nem volt,illetve annyira ezt kapcsolatnak nem mondanám.

Eddig elpoénkodtam a kérdéseket,meg tereltem. De egy iszogatás során amikor mindenki merészebb,egyik kolléganőm rákérdezett,hogy nem e vagyok leszbikus?

Mondom viccesen,hogy dehogy is, attól mert nincs párom miért lennék leszbikus?

Erre ő már nem válaszolt, gyorsan témát váltottunk.

Mindenki beszéli,hogy mit fog főzni otthon,meg hogy a párjukkal most mi a helyzet,hová mentek nyaralni, milyen programot találnak ki hétvégére,min vesztek össze stb.

Egyszer szóba kerültek az exek idegesítő szokásai,pont hívtak telefonon,így ebből a beszélgetésből kimenekültem.

Nem tudják azt sem,hogy szűz vagyok, mindig annyikat mondok,hogy randizgattam,de komolyabb nem lett.

Ettől jobban nem mentek még bele. De most ilyen kedvenc szex póz meg ilyenekhez már nem igazán tudok hozzá szólni.

Volt vki hasonló szituban?

Hogy véditek ki magatokat?

2016. okt. 6. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mondd meg nekik, hogy ez a te privát dolgod, ha segítségre vagy tanácsra lesz szükséged tőlük, szólni fogsz. Ha normális emberek, megértik. Ha pedig nem normálisak, mint akikkel én is dolgoztam, akkor sajna így jártál.

Mondjuk ahol én dolgoztam (34/F vagyok, akkor még 25-26 éves és szűz voltam, 32 évesen vesztettem el), az közmunka volt, alpári alkesz, tirpák suttyókkal telítve. Persze nem vallottam be, hogy szűz voltam, hanem kamuztam. De gyanították, hogy csak kamu, ezért néha tesztelgettek hirtelen keresztkérdésekkel (pl. "Mikor voltál utoljára nővel, és ne hazudj, 5 másodperced van a válaszra!"). De csak azért sem vallottam be. Tényleg ad abszurdum, amikor a dolgozónak mintegy számot kell adnia a kollégáknak, hogy miért nincs még nője/hapsija. Akkoriban még nem voltak annyira elterjedve az okostelók, ma már el tudom képzelni, hogy azt is kérnék, hogy mutassak róla fényképet. De úgy veszem ki, hogy te normálisabb körben dolgozol.

Amúgy azt kell mondjam, ez magyar mentalitás. Legalábbis itt nyugat-európában a nyolc év óta nem tapasztalom ezt. Ha meg is kérdik, elfogadják, amit felelek, mint ahogy azt is, ha valaki zárkózott és nem beszél a magánéletről.

2016. okt. 6. 21:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Én általában elpoénkodom, pl mikor volt utoljára barátodra, azt felelem jajj 1000 éve :D nevetek és gyors témát váltok.

Egy darabig el viccelhetem meg füllenthetek,de úgy is rájönnek idővel. Keresztkérdéseknél főleg,szerencsére erre nem volt még példa.

Normálisak szerencsére. Csak hát mivel nőkkel vagyok körül véve ott meg megy a pletyizés így azért a pasi témák nem lehetnek tabuk :D

Mondjuk időnként mondom,hogy jjaj randizgattam ezzel azzal,meg nem jött össze,nehéz a mai világban párt találni ami igaz is.

2016. okt. 8. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:

26 évesen nekem sem volt még párkapcsolatom - olyan helyen nőttem fel, olyan társaságokban éreztem jól magam, ahol a józan eszem miatt tartottam a 3 lépés társaságot (mintha én nem nőttem volna fel - nem kezdtem el 12 évesen cigizni, drogozni, gyereket csinálni olyan csajnak aki segélyből él és megcsal...)

Persze kérdezték (munkahelyen, rokonok) - vagy nem mondtam el, vagy bemondtam valami elképzelhetetlen ideált "Én csak vörös és szeplőssel jövök össze, az olyan, wow bejön!" amire nem tudtak mit mondani.

2016. okt. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!