Letiltva a facebook youtube insta a munkahelyen -mit jajonganak a dolgozók? Hisz mind állítja ő aztán sose használja ezeket a munkahelyen - akkor mi is a gond?
Szokásos XXI. sz-i munkahely csomó dísz3,14csa ül a gép előtt és naphosszat face meg yt meg insta szokásos....
Mind váltig állítja hogy ő aztán munkahelyen soha!! ezeket ő soha... Az mondja ezt a leghangosabban persze aki le se jön a face-ről soha.... gerinctelen hazug tyúkok.
Na főnök begorombul, rendszergazda központilag tiltja az összes retek oldalt. Nincs többé face yt insta twitter snapchat nlcafe semmi.
Nézzék a hvg-t meg az origót. Vagy dolgozzanak esetleg...
Na és erre felbolydul a tyúkól!
Hogy miért kellett letiltani! Hiszen senki se nézte úgyse!
HÜLYE LIBÁK!!!
Hát ha senki se nézte miért gond a tiltás?
Egyáltalán honnan tudják hogy le van tiltva? Hiszen ahhoz meg kéne néznie de ugye nem nézi....
Hogy lehetnek ekkora libák? Hazudik + ostoba is.
"Sőt egy külső cégnek fizetnek a közösségi felület kezeléséért."
Roppant hiteles és naprakész lehet. A közösségi médiában való jelenlét nem hagyományos reklámnak számít, tehát itt édeskevés a szépen megtervezett oldal, meg a hangzatos reklámszövegek. Itt interaktívnak és naprakésznek kell lenni, folyamatosan tartani a kapcsolatot a partnerekkel, ügyfelekkel. A külső cég erre sose képes, hiszen nem vesz részt a cég mindennapjaiban. Nem fog tudni azonnal reagálni a megkeresésekre. A marketing már rég nem arról szól, hogy hangzatos és látványos reklámokkal meggyőzzük a vevőket... a vevők már rég nem hisznek ezeknek a reklámoknak! Folyamatosan beszélgetni kell velük, ha bármit akarsz tőlük... erre pedig egyetlen ügynökség se képes, csak az ott dolgozók.
#11: Nehezen érted meg, hogy nem az a kérdés, hogy mi a szerepe az FB-nek a vállalat életében, hanem az, hogy egyesek munkaidőben nem a munkájukkal, hanem a privát dolgaikkal foglalkoznak.
Lehet, hogy a te munkakörödhöz hozzátartozott a vállalati(!) oldal gondozása, de Julikának és Marcsikának a könyvelésről nem.
"trágár őrültségeidet"
Hol írtam én őrültséget?
Idézd már be.
"Amugy én fel tudom törni "
Jó hülye vagy.
Ha munkaidőben fb megy akkor az "csak" fegyelmivel járt volna régebben.
De most már ha a tiltást megkerülve "megtörve" fb-n kapnak akkor azonnali hatályú elbocsátás.
"Amugy én fel tudom törni "
Ez olyan cuki :DDDD mint amikor a 12 éves karcsiszemüveges kis vérpistike leszed vírusos oldalról egy cracket, hogy a másolt gétéá-ötöt elindíthassa, oszt ettől ő már mekkora nagy hacker lett :DDDDDDD
Érdemes megfigyelni a hozzászólók szellemi színvonalát. A jewtube meg a Failbook az rendbevan, de a számítógépes játékok már a Sátán műve :DDD és még meg is ideologizálják, hogy az "nem olyan" :D szánalomtenger.
Egyébként tényleg röhejes. Feltörni....
Marha nagy meló "feltörni" megnyitsz egy webes anonim proxyt (pl kproxy) és aztán olyan oldalt nyitsz meg amit akarsz.
Zéró hozzáértés kell hozzá. Még akár a segg tyúkoknak is menne, de nem ez a lényeg.
sehogy. de a főnök úgy gondolja hogy alap hírportálokon ha elolvas 1-2 hírt az még belefér.
meg az itteni hülye libákat elnézve nehéz róluk elképzelni ahogy elmélyülten a hvg-t meg a portfolio.hu-t olvassák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!