Berendelés szabadság alatt vs saját mobilom nem elérhető szabadság alatt- ki az erősebb? Kinek van igaza?
A szitu sajnos köznapi, előre kért és engedélyezett szabira elutazik az ember, és a főnök sok munka miatt mégis berendelné őt szabi alatt. Ehhez sajnos minden joga megvan ha a „munkáltató kivételes gazdasági érdeke ezt megkívánja” ld jogszabály.
Igen ám, de ehhez el kéne érni a dolgozót. A dolgozó meg elutazott a főnök csak mobilon hívhatná mobilja meg kikapcsolva a dolgozónak. Ehhez meg a dolgozónak van meg minden joga, a mobil az övé ő fizeti, semmiféle megállapodás nincs hogy rendelkezésre kell állnia, nem is lehet ilyen mert saját mobil saját büdzséből a cégnek köze nincs hozzá. Ő úgy döntött nem kapcsolja be, joga van ehhez az atyaúristen se szólhat bele.
És a főnök nem tudja elérni nem tudja berendelni.
A dolgozó hazajön a szabiról, iszonyatos balhé várja fegyelmi írásban (ezért!!! mert nem tudta elérni!!) és fenyegetések sora hogy kirúgja keres más embert stb.
Mert tény
-szabiról történő berendeléshez a cégnek joga van
- a dolgozónak meg ahhoz van joga hogy azt csináljon a saját telefonjával amit akar. Ha nem kapcsolja be vagy kivágja a kukába hát az ő dolga
Kinek van igaza és voltaképp melyik szempont az erősebb?
Vagy egyszerű a szitu? Erősebb kutya toszik és kész? Kinek mihez van joga mi az etikus mit számít-a főnök az erősebb kutya és kész?
Jogilag természetesen nem teheti meg, hogy fegyelmit ad, mivel egyszerűen nem követtél el fegyelmi vétséget.
Ha pedig nincs külön megállapodás, nem vagy köteles munkaidőn kívül bekapcsolt állapotban tartani a mobilodat.
A fegyelmit természetesen nem vagy köteles elfogadni, mert teljes mértékben szabálytalanul kaptad (eleve nélküled folyt le a fegyelmi tárgyalás, már ha volt). Akár a munkaügyi bírósághoz is fordulhatsz, és csont nélkül neked adnának igazat.
Az persze a másik kérdés, hogy én ezek után önként és dalolva jönnék el egy ilyen helyről.
"ogy én ezek után önként és dalolva jönnék el egy ilyen helyről."
Ó hát hidd el ha lenne hova ezen eset nélkül is örömmel húznék el innen!
"A fegyelmit természetesen nem vagy köteles elfogadni, "
felvetettem hogy nem írom alá. Meg is mondták azonnal: akkor fogjam a táskámat és irány az ajtó.
Neked van igazad, a mobilodat el is hagyhattad, el is romolhatott, a szabadságod felett nem rendelkezhet a munkáltató.
Én keresnék egy ügyvédet és olyan munkaügyi pert akasztanék a nyakába, hogy abból egy évig megélnék.
Ne írd alá, ha kirúg, akkor mondd, hogy kéred írásban és azzal a felmondással együtt menj ügyvédhez és közben jelentkezz be a munkaügyi kp-ba, hogy kapj 3 hónapig álláskeresési ellátást.
Nyert ügyed van.
Persze azt is megpróbálhatod, hogy elmondod neki, hogy beszéltem munkajogásszal, ne mondjon fel, mert óriási összeget fogsz kártérítésként követelni.
Szabi alatt el is utazhattál pl, én voltam már olyan országban ahol nem működött a kártyám, senki se tudott elérni és én se senkit. Jó mostmár utólag nem tudod ezt mondani... De viszont... Nem is kell magyarázkodnod.
Amúgy nem vagy köteles bekapcsolva tartani a telót. A főnök vmi gyökér lehet.
én ugyan nem vagyok jogász de azt hinném van erre törvényes megoldás a munkáltató részéről.
olyan szabadságot ad melyben kötelez a mobil állandó bekapcsolva tartására, ewsetleg céges mobil.
cserébe egy bizonyos rendelkezésre tartási összegért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!