Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit dolgozhatok képzetlenül?

Mit dolgozhatok képzetlenül?

Figyelt kérdés

Ugyan van egy érettségim egy gyenge gimiből,de csak óriási szerencsével lett meg.

Igazából buta vagyok a tanuláshoz.

Először meg kellene tanulnom tanulni.

Milyen munkát végezhetek képzetlenül?

Nem arról van szó,hogy nincs papírom arról,hogy értenék valamihez hanem tényleg nem értek semmihez.

Nincs az a szakma amihez közöm lenne. Gépeket kezelni nem is merek,mert csak elrontanám. Ezen a területen a józan paraszti ész is hiányzik belőlem.

Kezdem reménytelennek érezni a helyzetem.

2016. szept. 28. 10:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Munkaugy mindig indit tanfolyamot targoncasoknak, es ott ket szamot pl csak en tudtam osszeadni olyan volt a szinvonal. Targoncaskent pedig jol is keresnek es sztem tok buli is targoncazni, bar en nem dolgoztam vele sajnos. Ez csak egy pelda volt. Hatarvadaszokat keresnek, oda is eleg az erettsegi joforman. Az egesz rendorseg migransvadaszatra allt ra. Na ezekre talalj ki vmi kifogast nekem. :)
2018. febr. 15. 19:10
 22/23 anonim ***** válasza:
Figyelj a mai világban annyi hülye dolgozik, hogy bármit.
2018. márc. 28. 18:39
 23/23 anonim ***** válasza:

A mai világ tökéletes arra, hogy ha semmihez nem értesz, akkor is megélsz! Megmondó emberek, sztárok, hamis énekesek, elektronikus zenészek, youtube-erek, unboxing videósok, gamer-ek, stb...

Amit szeretsz, csináld! Előbb utóbb átlagon fölüli leszel, azt meg már eladhatod.

Ha meg a tanuláshoz kellene egy jó tipp, tessék:

Érettségin épphogy átmentem, de amit szerettem, az jó lett (önhibámon kívül), tehát külső nyomásra beiratkoztam diákhitellel informatikai suliba. Azt tanulom, ami nagyjából érdekel, amit meg nem tudok megtanulni, a csoporttársak segítenek. Csomó tantárgyam éppen, hogy meglett, de amit szeretek, azt pont nem tanítják a suliban (rc repülők hatékony gyártása, és a beüzemelése)

Ezzel a tudással már nyertem versenyeket, ami fedezte több félévem tandíját.

Teljesen úgy éreztem magam, mint te most!

Csak elkezdtem azt csinálni, amit szeretek!

És hogy eladható lesz-e a tudásod? Informatikával nem lőhetsz mellé! :)

Jah a tanulási jótanács lemaradt:

Hogyan kell tanulni? Nemtom...

Azt tudom, hogy ha napi szinten csinálom, amit szeretek, érdeklődök utána, utána olvasok, stb, akkor már értem az angol nyelvú műszaki doksikat. (nulla tanulással)

Nulla tanulással csinálom amit szeretek, és most ezért építek egy 3d nyomtatót magamnak (nem a más által tervezettet veszem meg, és rakom össze, hanem a mechanikától a mozgásvezérlőig mindent én csinálok.)

Közben állítólag tanul az ember, azt mondják. :)

Most majd azt próbálom ki, hogy napi 3 angol szót tanulok meg (az még nem megterhelő a kis agyamnak... :D), és előbb utóbb beszélni is tudok majd. :D

2018. márc. 28. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!