Dolgozhatok vagy sem?
Figyelt kérdés
Jelenleg mezőgazdasági suliba fogok menni.Még kérdéses,hogy fel e vettek ugye..
Viszont itt a nyár,és el szeretnék menni dolgozni.A helyi tsz-be sokat járok már legalább 3-4 éve kijárok aratásokra stb..Szoktam segíteni ott takarítani a kombájnt kicsit szerelni..Viszont akkor nem tudtak nekem munkát adni.De biztosítanak gyakorló helyet,fizetéssel 14 éves kortól szerződéssel.Ha olyan az iskola.Szóval gondolom kell onnan egy olyan papír,viszont még mivel nem oda járok így ez nem lehetséges.
Mit lehet tenni,vagy mit kell ahhoz,hogy ott tudjam tölteni azt a 2 hónapot?Szülői beleegyezés stb.. megvan,illetve kollégák voltak annak idején a nagyszüleim meg faterom.
Köszi előre is!
#zhjzj
2014. jan. 30. 21:25
1/2 anonim válasza:
A nyár még igen távol van. Ha kapsz visszaigazolást, hogy felvettek az iskolába, akkor onnantól már tudod intézni a munkát.
2/2 A kérdező kommentje:
Ilyenkor kb. milyen a fizetés?Mert ahol eddig én voltam helyen egy háznál az volt 2eft/nap,és reggel 7:30-tól este 7-8-ig vagy tovább néha volt az,hogy 6-kor már otthon voltam.
2014. jan. 31. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!