Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van valakinek jò főnöke?

Van valakinek jò főnöke?

Figyelt kérdés

Komolyan èn már nagyon utálom az enyèm, de a règi se volt jobb. Állandòan csak kötekedik, semmit nem lehet tőle kèrdezni stb..

Lètezik olyan hogy valaki jòban van a főnökèvel?

2016. szept. 27. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
én főnökeim jók voltak mindig is.. addig míg le nem járt a próbaidő. Azután jött ki a valódi zsarnok énjük!
2016. szept. 27. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt. Laza volt, jó fej, persze megkövetelte amit meg kellett, de nem volt b.nkó.
2016. szept. 27. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelen!

Az irodában 2 közvetlen felettesem van, egy 25 èves srác meg egy 34 èves fèrfi, ès mind a kettőt imádom.

Sosem parancsolnak, max kèrnek. Bármit kèrdezhetek ès kèrhetek tőlük. Ès rengeteget hülyèskedünk állandòan itt is munkán kìvül is. Szòval nem is èrzem hogy lennènek főnökeim, 2 haverom van.

22N

2016. szept. 27. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
A beosztottjaimnak. De ha tőlük kérded, hitelesebb ;)
2016. szept. 27. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen van de nem adom kölcsön :)

Dolgozónak kell elmenni nem rabszolgának a kettő közötti különbség a fizetés és az hogy kiállhatsz a véleményed mellett szóval ha nem tetszik valami ott hagyod!!!

2016. szept. 27. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

1, Én sokáig jóban voltam vele, de rájöttem, hogy egy álomvilágban él, ami nekem nem kell, nem akarok ilyenhez asszisztálni, úgyhogy elvágtam magamat vele szemben.

2, A talpnyalók, az érdekemberek egészen biztosan szuper jól elvannak a főnökeikkel (tisztelet a kevés kivételnek, akinek valóban normális a főnöke).

2016. szept. 27. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én jóban vagyok a főnökömmel. Nem nyalok, nem vagyok érdekember, csak megcsinálom amit mond, akkorra amikorra kéri. Nem linkeskedek, nem lógok, "húzom a cég szekerét". Amelyik kollégám nem ezt teszi, az nincs jóban vele. Cseszegetést kap, fegyelmit stb.

Tapasztalatom szerint sokszor a beosztott viselkedésétől és munkamoráljától is jelentősen függ, hogy milyen vele a főnöke.

Láttam olyan főnököt, aki szinte minden beosztottjával "bunkón" viselkedett, de azokat a "melósokat" én is szívesen tartón csaptam volna vascsővel.

2016. szept. 27. 23:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem jófej a főnököm. Az összes cégnél ahol eddig dolgoztam az volt. Csak a fizetés siralmasan rossz. Azon meg nem dob semmit az a tény, hogy jófej a főnök. :(

Inkább dolgoznék egy bunkó főnöknek, ha az többet fizetne, mint ez.

30/N

2016. szept. 28. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Az igazgató úr egy szent! :))) De tényleg. Az előző is az volt. Az azelőtti se volt rossz.
2016. szept. 30. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

nekem volt de sajnos nem volt olyan csinoska mint a mostani így menesztették

az újnak még a seggébe is szilikon van és nem viccelek

az agya helyén is viszont a szakképzetlenségét lekicsinylő bunkó magatartással kompenzálja szóval remélem végre végigmegy rajta a felső vezetés így előléptetik és nem kell azt hallgatnom 20 éves kiscsajtól hogy ha annyit dolgoztam volna mint Ő akkor más színben látnám a világot

46f

2016. okt. 1. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!