Van valakinek jò főnöke?
Komolyan èn már nagyon utálom az enyèm, de a règi se volt jobb. Állandòan csak kötekedik, semmit nem lehet tőle kèrdezni stb..
Lètezik olyan hogy valaki jòban van a főnökèvel?
Jelen!
Az irodában 2 közvetlen felettesem van, egy 25 èves srác meg egy 34 èves fèrfi, ès mind a kettőt imádom.
Sosem parancsolnak, max kèrnek. Bármit kèrdezhetek ès kèrhetek tőlük. Ès rengeteget hülyèskedünk állandòan itt is munkán kìvül is. Szòval nem is èrzem hogy lennènek főnökeim, 2 haverom van.
22N
Igen van de nem adom kölcsön :)
Dolgozónak kell elmenni nem rabszolgának a kettő közötti különbség a fizetés és az hogy kiállhatsz a véleményed mellett szóval ha nem tetszik valami ott hagyod!!!
1, Én sokáig jóban voltam vele, de rájöttem, hogy egy álomvilágban él, ami nekem nem kell, nem akarok ilyenhez asszisztálni, úgyhogy elvágtam magamat vele szemben.
2, A talpnyalók, az érdekemberek egészen biztosan szuper jól elvannak a főnökeikkel (tisztelet a kevés kivételnek, akinek valóban normális a főnöke).
Én jóban vagyok a főnökömmel. Nem nyalok, nem vagyok érdekember, csak megcsinálom amit mond, akkorra amikorra kéri. Nem linkeskedek, nem lógok, "húzom a cég szekerét". Amelyik kollégám nem ezt teszi, az nincs jóban vele. Cseszegetést kap, fegyelmit stb.
Tapasztalatom szerint sokszor a beosztott viselkedésétől és munkamoráljától is jelentősen függ, hogy milyen vele a főnöke.
Láttam olyan főnököt, aki szinte minden beosztottjával "bunkón" viselkedett, de azokat a "melósokat" én is szívesen tartón csaptam volna vascsővel.
Nekem jófej a főnököm. Az összes cégnél ahol eddig dolgoztam az volt. Csak a fizetés siralmasan rossz. Azon meg nem dob semmit az a tény, hogy jófej a főnök. :(
Inkább dolgoznék egy bunkó főnöknek, ha az többet fizetne, mint ez.
30/N
nekem volt de sajnos nem volt olyan csinoska mint a mostani így menesztették
az újnak még a seggébe is szilikon van és nem viccelek
az agya helyén is viszont a szakképzetlenségét lekicsinylő bunkó magatartással kompenzálja szóval remélem végre végigmegy rajta a felső vezetés így előléptetik és nem kell azt hallgatnom 20 éves kiscsajtól hogy ha annyit dolgoztam volna mint Ő akkor más színben látnám a világot
46f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!