Mennétek dolgozni olyan helyre ahol idén 9 hónap alatt már 8 ember ült a helyeteken? És mind felmondott?
Olyan helyre vennének fel (kvalifikált szellemi munka) ahol előttem csak idén már 8 an dolgoztak és mondtak fel. Durván 1 hónapot volt hajlandó ott tölteni 8 elődöm fejenként. Egyiket se elküldték mind maga jött el.
Mivel ez nem épp egy mosogatói munka így felmerül a kérdés mi az oka ennek a nagyon gyors távozásnak, mert biztosan nem ok nélküli ennyi ember esetében.
És vajon ha én odamegyek vajon 1 hónap múlva én is sikítva menekülök majd?
Mert az az ok akkor is ott lesz ha én odamegyek?
(A z ok egyébként állítólag nem a pénz nem a munka hanem a főnök a vezetőség dilettáns és mocskos magatartása)
"Mivel ez nem épp egy mosogatói munka így felmerül a kérdés mi az oka ennek a nagyon gyors távozásnak"
Miből gondolod, hogy csak a mosogató munka lehet szar? Én pl. Elmosogatok Londonban havi 400 ezerért amiből havi 180-at félreteszek és nem cseszegetnek, lemosogatom a 8 órát aztán megyek haza. Az órabéremen meg emelnek és emellett rendesek a munkatársak. Inkább csinálom ezt, mint mondjuk egy szellemi munkát szar környezetben és hülye főnök kezei között.
Én csak remélem, hogy valahogy utána tudok érdeklődni én is régi dolgozóktól.
Most lett vége egy ilyen helyemnek 3 hét után.
Jó fizu volt. és a munkát nagyon szerettem (volna) csinálni, mert érdekelt bés mindig is ilyet akartam.
A Főnök volt itt is a probléma, és mit ne mondjak, elég nagy probléma... Tudod ez nem olyan, mint amikor egy hülye kolléga stresszel, amikor a főnököd hord le meg néz hülyének, sőt, akkor is, amikor ő hibázik, meg szankciókkal fenyeget, ezen felül majd mindennap nyomaszt, stresszel, nem bízik benned, na ezt gondold át. Én már ott tartottam, hogy a nyugtató tea és valeriana-t is vettem, bár semmit nem használt kb,
és erősen fontolgattam életemben először a xanaxot.
Megjön és már a lenézés sütött róla az utóbbi hétben, összeszorult a gyomrom már ha hozzászólt.
Egy adott részleg ahogy volt lecserélődött mielőtt jöttem, már ez is fura volt, aztán az elődeim sem bírták túl sokáig, sőt, legtöbb 2-3 hónapokig, volt aki egy évig.. Ja és a főnök hibája miatt is volt hogy alkalmazottól vontak le, majd ezt velem is be akarta játszani. Nagyon ki voltam már idegileg, nem éri meg.
A legrosszabb, hogy most hogy újra keresek már előre rettegek, hogy nem akarok megint ilyen szart kikapni, hanem normális légkört szeretnék végre. Ja, és a legjobb hogy a feketén adott fizumért meg én futkozhatok, mert arra nem ért-ér rá még azóta. Undorító. Nem éri meg.
"Miből gondolod, hogy csak a mosogató munka lehet szar? "
Hol írtam én ilyet!!!!! Idézd be.
!!!!
Meg aztán tök8 mennyit keresel azért van olyan ember is ám aki tanult valamit egyetemen X év alatt + gyakolrat és azt uram bocsá használni is szeretné.
És nem más után a szart pucolni. Akármennyiért is.
"Kérdőmondat végére felkiáltójelet teszel,"
Légy erős az nem kérdőmondat volt.
Az bizony felkiáltás.
#20:
Kölcsönadjam a páviánomat? De ha nem tudod betanítani, mérges leszek rád. ;]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!