Nagyon szeretnék börtönbe menni dolgozni, de papíron epilepsziás vagyok. Viszont, több, mint 20 éve nem volt rosszullétem, gyógyszert szedek rá. Átmegyek így az orvosin?
Orvosfuggo
Elore nem lehet megmondani, mert egyini elbiralas van
Ha a papírodon rajta lesz, akkor esélytelen.
Gondold végig: hipis van, és rádtör a grand mal. Ott rángatózol egy zárkában a padlón. Szerinted nem fogják kihasználni az elítéltek, hogy magatehetetlen vagy?
Úgy vélem, ilyen munkakörben figyelembe veszik nem csak azt, hogy jelenleg tünetmentes vagy, hanem azt is, hogy visszatérhetnek a rosszulléteid. Ráadásul, ha végül nem aktatologató lennél a börtönben, hanem valami húzósabb munkakörben melóznál , akkor (feltételezem), kéne fegyverviselési is. Szerintem kizárt, hogy fegyverviselési engedélyhez juss, ha sok-sok éve tünetmentes vagy, akkor sem.
Jó lenne, ha idetévedne a fórumra egy rendőr, katona, vagy hasonló, attól talán érdemi infóhoz , illetve induláshoz útmutatót.
Egyet ne tegyél: tévedésből se merd letagadni azt , ami a papíron van , mert ha rosszul alakulnak a dolgok , tudtommal még te magad is büntethető leszel.
Semmi egyéb , kevésbé rizikós meló nem vonz?
Vigyázz magadra. Tünetmentes szép életet, sok sikert kíván : egy gyakorló epilepsziás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!