Mindenki miért rajtam poénkodik?
Alapjáraton nem vagyok az a megsértődős típus . Bírom a vicceket , ha valaki piszkál és látom rajta , hogy poén , akkor egy darabig eltűröm . Viszont kezd picit elegem lenni . Mindenkinek én vagyok a középpont. Példákat irok , talán igy érthetőbb :
Céges összejövetel , elviszem az új páromat . Nem vagyok egy nagy darab ember , de szerintem (183cm/84kg) nem is az a túlzottan vékony .
Egész este az ilyen poénokat hallgatom :
,, miert a csajod nadrágjában jöttél ? "
,, legalabb tudsz a ruhatárábol öltözködni "
Nem öltözöm szerintem rosszul . Sima egyszerű farmer Nike cipő plusz egy fekete polo volt rajtam .. nem is értem ..
Aztán szinten tegnapi :
Közös Facebook csoport , egyik kolléga kitesz egy videót egy idióta emberről . Masik kolléga alá kommentálja : Tiszta Dávid ..
Szóval ilyen apróságok .. tudom nem tűnik nagy dolognak, de rosszul esik, hogy mindenkinek lesem a kívánságát , mindenkivel megpróbálok normális lenni , aztán ez van .
Azert van most ennyire elegem mert a két napja megtartott céges bulin is ugyanez volt ... mikor már nem kellett a feles akkor rogton : a csajod jobban bírja a piát mint te ... egesz este ezt hallgattam .. aztán persze en voltam a köcsög mikor szóvá tettem, hogy ez mar baromi unalmas ..
Amugy : A főnököm az mondta az egyik kollégának , hogy a cégünk állományából harom ember ér valamit . Közte voltam en is .. szóval nem értem mi a baj velem ...
Tényleg nem fogom fel túlságosan rosszul, csak nagyon unalmas , hogy minden hülyére en hasonlítok , mindig engem lehet piszkálni , közbe meg mindenki hív mindenhova , mert jofej vagyok ... Ja es ha bárkivel kettesben vagyok akkor nem csinálja ezt
A válasz ott van a kérdésedben:
1. "A főnököm az mondta az egyik kollégának , hogy a cégünk állományából harom ember ér valamit . Közte voltam en is .."
- irigység -
2. "rosszul esik, hogy mindenkinek lesem a kívánságát ,"
Ez oltári nagy butaság tőled.. Lesné mások kívánságát a hóhér - hogy aztán rám szálljanak, és rajtam élcelődjenek. Velem egyszer próbáltak poénkodni a munkatársaim, de elég gyorsan nyilvánvalóvá tettem számukra, hogy az ilyesmihez magasabb intellektus szükséges, mint ami nekik van. Azóta tisztes távolból beszélgetnek csak velem. Ne legyél a lába kapcája senkinek. Röhögjenek egymáson, ha már csak ennyi örömük van az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!