Mit lehet tenni, ha mindenki csak rúg egyet rajtam?
Kulföldön lakom, de sajnos elvaltam , ferjem agresszivitasa miatt es hazaköltözni mar nem tudtam a közös gyámság miatt a volt ferjemmel.
Eldöntöttem h kihozom a legjobbat a helyzetböl , dolgozni fogok es akarok.
A bökkenö az, h nem vagyok az a tipus aki tudta mar kiskoratol h mi leszek ha nagy leszek es most se tudom h mit kéne igazabol dolgozzak.
Nagyon sokat olvastam , egyetemet jartam ( pedagogiat, apam kenyszeritett) de nem erzem h ebben ágban ugyes tudnek lenni.
Ezert eldöntöttem h barmit elvallalok, takaritast is , merr lila gözöm sincs h mit akarok.
( 40 eves vagyok)
Hatarozatlansagom ( azert havonta sok munkat kerestem ,minden hatarozatlansagom ellenére) összeköttetesek hiján vegul munka nelkul maradtam, de betett a munkaközvrtitö egy felnöttoktatasi intezmenyben helyezett el, aminek nagyon örultem es halas voltam.
Szerettem volna h a kollegaim is megszeressenek ezert igent mondtam arra mikor egyik ajanlotta az interjun , h szunetekben a mosogatogepet az etkezöben inditsam el, pakoljam ki. ( mindezt a fönöknö fule hallatara aki semleges maradt nem szolt bele)
Attol fogva orakat tartottam. , konyhat takaritottam ( habar a szakszervezet tiltja szunetben dolgozni) , es segitettem a kollegaknak didaktikus anyag elöallitasaban.
Minel kedvesebb voltam , annal jobban utaltak, kihasznaltak ahogy tudtak de örultem h ott lehetek.
Gyuleseken atneztek rajtam .
Meg ajandekot is vettem a " mentoraimnak", remeltem h ott tartanak masfel ev utan.
A fönöknöm jött es veregette a vallam dicsert h ne aggodjak mert ad meghosszabbitast , nagyon sokat dolgozom...
Aztan karacsony elött ket nappal pont szabi elött közölte h sajnos nem tudnak hosszabbitani . Atszervezödes lesz , ö se tudott erröl , ezt mobdta indoknak....
Nagyon biztam benne/ bennuk, es sose mondtam nemet mindent megcsinaltam es egyedulallo anyukakent igy kuldtek el karacsonyozni a kisgyerekem melle , semmi sajnalat nelkul ...
Semmi remenyt nem adva folytatasra. Adtak egy nagy csokor viragot es a szöveg h nagyon fogok hianyozni. ( pedig folyamatosan kerestek embereket merr valaki mindig szul , megy nyugdijba)
Meglepödesem fokozodott h face bookon se jelöltek vissza , utcan nem ismernek meg.
Az önbecsulesem lecsökkent zerora, öngyilkossagot fontolgattam, kilatastalannak ereztem a helyzetem, magamon kivul jarkaltam honapokig.
A munkam jol vegeztem, nem kestem , nem beszeltem vissza, nem tudom miert csinaltak ezt velem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!