Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni, ha mindenki...

Mit lehet tenni, ha mindenki csak rúg egyet rajtam?

Figyelt kérdés

Kulföldön lakom, de sajnos elvaltam , ferjem agresszivitasa miatt es hazaköltözni mar nem tudtam a közös gyámság miatt a volt ferjemmel.

Eldöntöttem h kihozom a legjobbat a helyzetböl , dolgozni fogok es akarok.

A bökkenö az, h nem vagyok az a tipus aki tudta mar kiskoratol h mi leszek ha nagy leszek es most se tudom h mit kéne igazabol dolgozzak.

Nagyon sokat olvastam , egyetemet jartam ( pedagogiat, apam kenyszeritett) de nem erzem h ebben ágban ugyes tudnek lenni.

Ezert eldöntöttem h barmit elvallalok, takaritast is , merr lila gözöm sincs h mit akarok.

( 40 eves vagyok)

Hatarozatlansagom ( azert havonta sok munkat kerestem ,minden hatarozatlansagom ellenére) összeköttetesek hiján vegul munka nelkul maradtam, de betett a munkaközvrtitö egy felnöttoktatasi intezmenyben helyezett el, aminek nagyon örultem es halas voltam.

Szerettem volna h a kollegaim is megszeressenek ezert igent mondtam arra mikor egyik ajanlotta az interjun , h szunetekben a mosogatogepet az etkezöben inditsam el, pakoljam ki. ( mindezt a fönöknö fule hallatara aki semleges maradt nem szolt bele)

Attol fogva orakat tartottam. , konyhat takaritottam ( habar a szakszervezet tiltja szunetben dolgozni) , es segitettem a kollegaknak didaktikus anyag elöallitasaban.

Minel kedvesebb voltam , annal jobban utaltak, kihasznaltak ahogy tudtak de örultem h ott lehetek.

Gyuleseken atneztek rajtam .

Meg ajandekot is vettem a " mentoraimnak", remeltem h ott tartanak masfel ev utan.

A fönöknöm jött es veregette a vallam dicsert h ne aggodjak mert ad meghosszabbitast , nagyon sokat dolgozom...

Aztan karacsony elött ket nappal pont szabi elött közölte h sajnos nem tudnak hosszabbitani . Atszervezödes lesz , ö se tudott erröl , ezt mobdta indoknak....

Nagyon biztam benne/ bennuk, es sose mondtam nemet mindent megcsinaltam es egyedulallo anyukakent igy kuldtek el karacsonyozni a kisgyerekem melle , semmi sajnalat nelkul ...

Semmi remenyt nem adva folytatasra. Adtak egy nagy csokor viragot es a szöveg h nagyon fogok hianyozni. ( pedig folyamatosan kerestek embereket merr valaki mindig szul , megy nyugdijba)

Meglepödesem fokozodott h face bookon se jelöltek vissza , utcan nem ismernek meg.

Az önbecsulesem lecsökkent zerora, öngyilkossagot fontolgattam, kilatastalannak ereztem a helyzetem, magamon kivul jarkaltam honapokig.

A munkam jol vegeztem, nem kestem , nem beszeltem vissza, nem tudom miert csinaltak ezt velem.....

2016. szept. 10. 21:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Hozzateszem h a " mentoraim" akik nekem ki voltak jelölve , folyton kerdezgettek (2 idös nö) h miert van iphonom meg mennyibe kerult a kabatom stb ( hozza teszem h nem kertem töluk penzt , nem panaszkodtam nekik az anyagiakrol semmi közuk nem volt , megis nyakig masztak az eletembe, egyet a nyomomban voltak , az egyik kijelentette h dolgoznom kell , lenézett es ereztette velem h egy lustanak lat , en meg nem mertem szolni semmiert mert feltettem a munkamat , egyedul vagyok , vedtelen
2016. szept. 10. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt lehet tenni hogy a kovetkezo munkahelyeden nem leszel ilyen.
2016. szept. 10. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó de hogy ennyire gyulölnek , mintha megöltem volna az anyjukat , az is furcsa.
2016. szept. 10. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Rengeteg oka lehet annak hogy igy viselkednek veled. Lehet hogy csak leneznek mert magyar vagy, vagy valakit akaratlanul is megsertettel, stb.
2016. szept. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!