Lusta ember vagyok. Te szeretsz dolgozni a munkahelyeden? Otthon? Mit?
Én alapból elég energiatakarékos vagyok. Munkában szorgalmas vagyok, kész kell lennie úgy is, legyünk rajta túl.
Házimunka: nos, sajnos vagy szerencsére, rend- és tisztaságmániás vagyok, szóval mindig takarítgatok. :-) Főzni szeretek, sütni nem. Mosogatni főzés közben szoktam,így mire a kaja kész, nincs csetres:-))
Változó. Az adott feladattól függ. A munkahelyen vannak olyan napok, amiket nagyon élvezek és szívesen csinálom a munkámat. Aztán amikor olyan munkáim lesznek, amiket nem szeretek, az nagyon nehezen megy és alig várom, hogy túl legyek rajta.
Otthon házimunkát elég jól megszervezem, ezért olyan sok gond nincs vele.
Szeretek pihenni, aktívan is, de csak úgy ledőlni is és semmi különöset nem csinálni. Szóval ezekre is szakítok időt :)
Lusta vagyok, ehhez mérten kerestem munkahelyet is. Lenne ahol valamivel több pénzt adnának és időben kevesebbet kéne dolgozni, viszont ahol most vagyok, nagyon kénylemes, viszonylag közel van, és kb. semmit nem kell csinálnom egész nap, csak ülök és lógok a laptopomon. Mondjuk ez úgyis csak átmeneti, jövőre egyetem, meglátjuk, hogy utána mi lesz.
Otthon amíg a szüleimmel laktam, kifejezetten szerettem takarítani, főzni, ha egyedül voltam. Benyomtam zenét, és csináltam amit kellett, jó volt, kikapcsolt, meg láttam utána az eredményét, szép lett a ház. Most albiban lakom több emberrel, és utálok takarítani, mert amúgy is lepukkant a lakás, meg ha ki is takarítok, fél nap múlva már ugyanaz van. Főzni szeretnék, de egy retek az egész konyha, plusz negyed óra a főzés előtt valamennyi rendet rakni, mindent elmosni, pultot letisztítani.
A legnagyobb bajom az, hogy tanulni nem szeretek. Pedig amúgy szeretem amit tanultam és tanulni is fogok még, csak az, hogy kötelező, nagyon fusztrált. Szívesen olvastam magamtól az adott témában, de ha feladták kötelezőnek, már halogattam, és minden vizsgaidőszakban szakadt rám, akkor nagyon erősen próbáltam tanulni, de pár óra után az lett a vége, hogy "már úgyis mindegy". De közben magamtól is olvastam ilyen témájú könyveket, cikkeket, tanulmányokat, mert ha nem határidős, kötlező a dolog, akkor meg szívesen foglalkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!