Van egy nő munkatársam aki folyamatosan lázit másokat rám! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 21:31
11/21 anonim válasza:
Fiatalabb vagy NÁLA. :) Lehet böki a csőrét, hogy ilyen tájszólással beszélsz. :D
13/21 A kérdező kommentje:
11-es De ügyes vagy tudsz helyesen írni ?!XDAzért ne bízd el magad ennyire nem vagy te egy észkombàny!
2016. szept. 21. 16:12
14/21 anonim válasza:
kiváncsi vagyok, hogy milyen kivetni valót találtál a válaszában, megosztanád velünk?
15/21 A kérdező kommentje:
Én meg arra hogy mijen kivetni valót talàltàl abban amit vàlaszoltam !Ha nem tetszik akkor nem kell reagàlni .14-es!
2016. szept. 21. 20:44
16/21 anonim válasza:
szerintem kezdj el forgatni egy helyesírási szótárat, mert nagyon nem vagy a helyzet magaslatán kedves kérdező..
17/21 A kérdező kommentje:
16-os màr mondtam egyszer hogy ha nem tetszik akkor nem kell reagàlni !Ha nem érdekel a dolog akkor menj innen és kész!!A helyesíràsomrol meg annyit sem tudsz kb mint egy tyúk XD!@
2016. szept. 24. 16:22
18/21 A kérdező kommentje:
A helyesíràsomrol annyit sem tudsz kb mint egy tyúk !XD
2016. szept. 24. 16:32
19/21 anonim válasza:
nos.. azt a vak is látja, hogy te meg a magyar helyesírásról nem tudsz sokat..
20/21 A kérdező kommentje:
Nyilvàn te vak lehetsz ha nem tudsz olvasin!
2016. szept. 24. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!