Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha állandóan aláz és alacsonyí...

Ha állandóan aláz és alacsonyít a fönök, akkor miért alkalmaz? :O

Figyelt kérdés

Ha olyan rossz képességű és buta vagyok, amilyennek elmond engem mindig, akkor miért alkalmaz?

Arról szó sem esik sosem, hogy venne fel még másik mérnököt.

Jaaaa, mert akkor két fizetést kéne adni? Igy meg csak egyet?

És üvöltözéssel és megfélemlitéssel ugyanugy kész a munka?

Ráadásul aki szeret alázni és ordibálni, annak még elönyös is, hogy van rá lehetősége.

Ha rendben lenne minden, akkor mi lenne?:OO

2016. szept. 12. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Belém is mindenbe beleköt, olyanba is amit amúgy a régebbi dolgozó ugyanígy csinált.. Nála ok, nálam nem jó.

Azért felelj meg, ja és ha hibázol, akkor levonás is lehet.

Új munkahely, de már most ki vagyok idegileg.

De pont ez az, hogy pénzben meg jó lenne végre... Nekem ráadásul szar végzettségem is van, szerencse kellett hogy ilyen munkakörbe kerüljek, nem kapkodnának csak vmi nyomi munkákra utánam.

Nem tudom mi lenne a jó, de a gyomrom már kezd kikészülni az idegtől. :/

Egy fél évet mondjuk jó lenne, ha ki tudnék itt bírni legalább. De perpillanat undorral tölt el az egész...

Nem tudom, mit csináljak. Sok helyen van mostanában ez a jelenség, és nem garantált, hogy megéri váltani. Főleg ha kevesebb pénzért hallgatod ne adj isten ugyanezt... (Futottam már bele pár hónapja ilyenben, hamar ott hagytam azt szerencsére). Már nem tudom, mi lenne a jó.. :/

2016. szept. 12. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:

2: A faxt nincs hiány mérnökökből. Miről beszélsz?

10: Nekem sincs ilyen problémám és amikor elegem lett az előző helyből/a munkatársaimból, akkor nagyon gyorsan találtam új helyet magamnak.

Egyébként amikor elvégeztem az egyetemet, akkor elküldtem az önéletrajzomat két helyre és az egyikre fel is vettek azonnal. Nem bántak velem sem olyan rózsásan, ezért aztán másfél év után felmondtam és azonnal találtam egy másik helyet, még több fizetésért és jobb munkahelyi környezettel.

A te főnököd azért gané veled, hogy ne kérj fizetésemelést, ne hisztizz azért, hogy nem kapsz prémiumot és eszedbe ne jusson állást váltani, hiszen rossz képességű ember vagy. Gyakorlatilag te vagy a tökéletes bérrabszolga.

Én a helyedben most azonnal nekiállnék állást keresni és amint találtam valamit dobbantanék is. Ő meg fulladjon bele a munkába. Az előző munkahelyemen az én pozíciómra sem találtak még embert, szopják is rendesen azt a bizonyos bránert.

2016. szept. 12. 20:10
 13/14 A kérdező kommentje:

jó jó, de én keresek állást, csak éppen 0 sikerrel.

multiknak kamuinterjú számomra egy fekete lyuk.

persze vidéken lenne munka, de ne én költözzek már el, ha van lakásom pesten...a büfészakosok meg szép csillogó irodákban a belvárosban...

én meg járjak ki a világ végére gyalog, vagy a többlet fizetésemből vegyek kocsit...akkor nem sokat jutottam előre.

2016. szept. 12. 20:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Itt a stílusod alapján elég arrogánsnak tűnsz, lehet az ne tetszik neki.
2016. szept. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!