Kívántátok már azt, hogy bár betegek lennétek, hogy ne kelljen egy hétig dolgozni menni?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 09:15
2/12 anonim válasza:
Inkább azt kívánom, hogy egészséges legyek mindig és tudjam normalisan csinálni a dolgaim az életem.
Miért kívánnál ilyet?
4/12 MZ.per.X válasza:
Én inkább dolgozom minthogy hulla betegen otthon feküdjek, utálok beteg lenni.
5/12 anonim válasza:
Nem. Ha annyira otthon szeretnék maradni, inkább kivennék szabit. Akkor még élvezni is tudnám, és ki is tudnám használni a szabadidőt, de most az mivel jobb, hogy félholtan fekszem az ágyban egy hétig??
6/12 anonim válasza:
Én még nem dolgozok, de szerintem kívánni fogom :D
7/12 anonim válasza:
Én nem, de azt kívántam már, hogy bárcsak eljátszhatnám a beteget, hogy otthon maradhassak, sőt már meg is valósítottam. Arra is volt már példa, hogy bementem dolgozni, majd egy óra múlva eljátszottam a beteget (gyakori orrfújás, szemkönnyezés, köhögés, stb.) és a főnök mondta, hogy menjek haza, mert az csak rossz ha lefertőzök mindenkit, így aznapra orvoshoz se kellett mennem.
8/12 anonim válasza:
Igen, persze nem komoly betegséget, de egy jó kis náthát néha bevállalnék. :D
9/12 A kérdező kommentje:
Voltam már beteg igen, operáltak is. Nem halálos kórra gondoltam, hanem egy megfázásra, vagy hasonló könnyebb betegségre.
2016. szept. 12. 20:11
10/12 anonim válasza:
Amikor gyárban dolgoztam, igazi suttyó bunkó tirpák kollégákkal, egyszer elkapott egy gyomorrontás miatti rosszullét hétfőn (rókázásnak annyira még nem örültem, mint akkor :D ), hazakéredzkedtem, háziorvos egész hétre kiírt. Mi tagadás, kapóra jött, és igaziból beteg csak kb. két napot voltam.
Szándékosan meg azért nem betegíteném magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!