Szerintetek az milyen (elvileg legjobb) barátnő, aki több mint 2 hétig nem keres, pedig állandóan Facebookon lóg?
Ha téged zavar, hogy ilyen ez a "barátnőd", akkor miért foglalkozol vele?
Egy helyen tanultok? Ott ismerted meg őt, ahol tanultok? Ha igen, akkor megsúgom neked, hogy most vagytok abban a korszakban/élethelyzetben, ahol a legtöbb ember jön-megy az életetekben. Akármennyire is csiszolódtok össze 1-1 félév alatt valakivel, ezek általában nem tartós kapcsolatok. Szerintem ritka, amikor tartós barátság alakul ki.
Lehet, hogy félre értettem kicsit a rövid leírás miatt :D Viszont ha nem, akkor nekem is van egy hasonló sztorim. Első félévben, amikor ide kerültem egyetemre, nem ismertem senkit, szóval próbáltam minél több csoporttársammal összehaverkodni és látszólag jó barátság alakult ki, viszont azóta csak az egyikükkel tartom a kapcsolatot és ő is szarik a fejemre :D Szóval jó "haverokat" találtam itt, akikkel jóformán semmi közös nincsen bennünk azon kívül, hogy 1 helyen tanulunk. :D
Ha nálad is ez a helyzet, akkor nem kell ezen kattogni, felesleges :)
Szerintem simán írhatna bárki annyit hogy "bocs most nem igazán van kedvem beszélni".
Ha ennyit sem írt és lány, akkor csak azt várja hogy te írj gondolom. Asszem így szokták a lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!