Egy pékség idén harmadszorra zár be mert nincs embere a tulajnak – itt tartunk? De azért a tulaj 20 millás sportbömbivel jár?
Pékség, illetve hálózat több bolttal. Az egyik bolt (lehet több is…) idén harmadszorra zárt be pár hétre. Az ok: nincs ember. Kell pék ugye és kell eladó a pultba. És hol ez mond fel hol az hol mindkettő. És ha nincs ember a bolt zárva marad. Mert a tulaj be nem állna a pultba, odáig nem fajul a világ-még leesne az aranygyűrű az ujjáról.
És ha nincs pultos hiába van pék. És a bolt bezár és akkor a pék se kap pénzt és akkor ő is felmond… önmagát generáló folyamat.
És ott a tulaj kigyúrt kopasz fukszos díszpinty kiszáll a méredrága sportbömbiből és panaszkodik hogy nincs ember és aki jönne az is lelép hamar…
De arról nem beszél a mocsokja hogy minimálbéren dolgoztatna és ezért 12 órát várna el (!!!!)hogy szabni meg betegállomány nem létezik itt hogy úgy indít új dolgozóval hogy 2 hét fizetés nélküli próbamunka…
És még panaszkodik? Rohadjon meg ahol van.
"amiben elítélték és megbüntették a céget ezekért a rágalmakért amikről dumálsz"
!!!
Barom.
menj oda dolgozni "próbamunkára" és majd meséld el hogy 2 hét után mennyit kaptál és milyne papírod van.
Elárulom: egy fillért se fogsz kapni és semmi papírod nem lesz.
És ez a magyarázat a többire: elítélték???
Mi alapján? Hát ő tiszta mint a friss hó. Papír semmiről.
Feketemunka? be nem fizetett járulékok? Bizonyíték...
Barom.
"és irigykedj csendben. "
Mire könyörgöm mire?
Egy lámpavasra való állat egy börtönbe való (esetleg már börtönt meg is járt) rohad----ék mocsadék fajta ez. Az összes hasonló "vállakozó" Erre irigykedjek?

Azért linkeltem, mert nekem is szemet szúrt.
Választ nem kaptam.
Érthetetlen ez a szarrágás.
Ja hát akkor ugyanaz a sztori csak pepitában.
De válasz ott sincs.

" egyszer úgy is megfingatja a Nav"
Á ez nem az a fajta.
De ha mégis mire ez megtörténik addigra megszedi magát és a vagyonát ezer havernak strómannak rokonnak gyereknek leosztja és papíron semmije se lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!