Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek normális főnökötök van...

Nektek normális főnökötök van vagy csak én vagyok megáldva pszichopatával?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy, pár éve, aki orvosi eset volt. Igen "motivált" voltam.
2016. szept. 7. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Pszichopatizmus önmagában nem negatív.

Nekem volt egy aránylag kretén, kommunikálni nem képes barom főnököm.

Utána egy teljesen agyhalott semmirevaló lúzer barom.

Mind 2 40 feletti volt.

Hát...

Nem showder klubb, szal legyen ennyi elég.

2016. szept. 7. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Enyém is pszichopata.De eddig mindegyik főnököm az volt.Úgy látszik, csak a legnagyobb tróger gyökerekből lesznek főnökök.
2016. szept. 7. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy munkamániás-pszichopata (utóbbi csak valószínű), előtte pedig egy emberileg teljesen normális, korrekt.
2016. szept. 7. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem normális az én főnöknőm sem: a klientúrájának hisz 1000-el, mert naiv, így átb×ható, amit szinte mindenki ki is használ, fél a felelősségtől, nem mer vitázni. Néha érthetetlenül próbál domináns lenni, amúgy meg olyan, mint aki le van valamilyen gyógyszerrel szedálva.
2016. szept. 8. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

"Enyém is pszichopata.De eddig mindegyik főnököm az volt"

Erről a vicc jutott az eszembe:

"– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!

– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!"

2016. szept. 8. 13:28
 7/8 acelsziv ***** válasza:

Az én tapasztalatom az, hogy főleg gyárakban vannak nyomorék gyökér főnökök. Bekerül valamilyen protekcióval főnöknek aztán jön a kis ember kezében hatalom szindróma.

Gyárban még nem dolgoztam úgy hogy az én főnököm normális lett volna. Voltak normális főnökök, de sajnos egyik mellé sem bírtam átkerülni. Viszont dolgoztam kis cégnél is, ahol hihetetlen jó fej volt a boss.

Illetve ahol most dolgozom itt is nagyon jó arc a főnököm.

2016. szept. 8. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan dolgozók nálunk, akik engem jó főnöknek tartanak (hozzám akarnak kerülni, vagy mindent megtesznek, hogy ne kerüljenek el tőlem) , vannak akik meg nem. Ez csak attól van, hogy mindenki olyan bánásmódban részesül, amit a munkájával kiérdemelt!
2016. szept. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!