Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

2,5 év alatt az 5. melóhelyemen kezdek, és annyira legyötört, szkeptikus és már-már depressziós vagyok, szorongok mert ugy érzem bennem van a hiba, mégis az a helyzet h egyszerüen annyira nem vagyok képes megfelelni sem a főnök, sem a munkatársak egyéni elvárásainak...

Legutóbbi helyemen (egy napos volt) tetőzött ez a helyzet, gyakorlatilag megkaptam h nem tudtam megfelelni 8 különböző embernek, nem látták rajtam a munkakedvet, de azért megcsináltam amit kellett..?!?! ugyhogy inkább ne menjek többet..

Ott tartok h ha 1 hónapon belül nem sikerül olyan helyet találnom ahol nem csak az időmet b.aszom el és nem hülyék vesznek körül akk felülök az első vonatra németország felé és jó ideig vissza se jövök..

2016. szept. 5. 23:08
 1/2 anonim válasza:

Noha én még csak gimnazista vagyok, azért egy kicsit hasonlít a sztorim ehhez. Még csak most vagyok kilencedikes de már a 4. iskolámat fogom járni. Általánosban nem volt túl jó sorom, ezért átmentem hatosztályosba, ahol még rosszabb lett a dolog, egyszerűen nem telt el úgy nap, hogy ne szóltak volna be nekem bármilyen apró kis dologért. Így 1 év megaláztatás után úgy döntöttem, hogy elmegyek. Az új iskolámban jól éreztem magam ott is volt egy s más idegesítő dolog de végül is azt leszámítva jó volt. Viszont most így 1 év után ezt a helyet is el kell hagynom, mert elköltözöm és sürgősen kellett emiatt egy iskola, szóval nem nagyon lehetett válogatni és ha itt elvégzem az évet akkor az is a számításaimba jött, hogy átmenjek egy az általam választott és nekem megfelelő iskolába. Szóval nagyon örülhetek, ha az 5. iskolába sikerül kijárnom a gimit. Amúgy tanulás terén mindig jól teljesítettem és kihoztam magamból a maximumot ez a jegyeimen is látszik szóval könnyen megy a "vándorlás". Lehet, hogy nem túl jó így a dolog, de hát ha az élet azt akarja, hogy továbblépj és fejlődj akkor szerintem nem olyan nagy baj ez szerintem.

A lényeg, hogy ha te egy új munkahelyen kezdesz akkor azt fogd fel úgy, hogy kapsz még egy esélyt az élettől, egy esélyt arra, hogy jó első benyomást kelts, meg mutasd mennyi mindent tudsz, meg ismerjenek. A lényeg, ha oda kerülsz akkor húzd ki magad és mutasd meg nekik, hogy te milyen egy király, talpraesett és magabiztos ember vagy. Akkor biztos, hogy tisztelni fognak és megbecsülnek majd. Az a fő, hogy te is hidd el azt, hogy te igenis egy király ember vagy, aki mindent meg tud csinálni, mert akkor te is kicsit nagyobb kedvet kapsz a dologhoz és az meg is látszik és ha te elhiszed akkor nagyobb az esélye, hogy ők is.

Én ennyit tudok tanácsolni és sok sikert a munkahelyeden. :)

2016. szept. 8. 00:38
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. szept. 8. 00:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!