Rád milyen hatással van a főnököd viselkedése?
Pl. ugyanolyan hatékonysággal tudsz dolgozni ha azt látod hogy ő csak osztja az észt és nem csinál túl sok mindent, mintha azt látod, hogy lelkesen végzi a dolgát?
Ugyanúgy dolgozol ha csesztetnek vagy ha normális hangnemet alkalmaznak veled?
És az egyéb viselkedések, milyen hatással vannak arra, hogy hogyan dolgozol?
Építő, mert arra ösztönzött, hogy megtanuljak túljárni az eszén!
És sikerült is!
Istenem.. 3-as... Ugyanabban a cipőben vagy, mint én, akár én is írhattam volna. Az elejétől a végégig...
Az utóbbi munkahelyeken is ez volt kb, és a "nincs erőm már a váltáshoz, úgy is általános, hogy ez van" is a napokban fogalmazódott meg bennem. És hogy már komolyan legondolkodtam, hogy lehet bennem van a hiba ezek után. :/
Lehet írok majd privátot kicsit bővebben, kíváncsi lennék, hogyan éled/élted át ezeket.
Válaszolva, nem, inkább negatív hatással van rám, de pozitívan semmiképp sem, ha fenyeget vagy olyan hangnemben beszél velem. Ugyanis a munkám eleve igyekszem elvégezni normálisan, ha emellett még csesztet és bunkózik is, csak a kedvem/hangulatom teszi tönkre, és azt éri el, hogy nem tudok 100%-osan koncentrálni a feladataimra, mert görcsölök az ilyen fa.szkodások miatt.
Nem tudom egyáltalán elképzelni, hogy kire hat pozitívan. Max ha valaki link, és úgy nekiáll dolgozni talán akkor. Esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!