Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rád milyen hatással van a...

Rád milyen hatással van a főnököd viselkedése?

Figyelt kérdés

Pl. ugyanolyan hatékonysággal tudsz dolgozni ha azt látod hogy ő csak osztja az észt és nem csinál túl sok mindent, mintha azt látod, hogy lelkesen végzi a dolgát?

Ugyanúgy dolgozol ha csesztetnek vagy ha normális hangnemet alkalmaznak veled?

És az egyéb viselkedések, milyen hatással vannak arra, hogy hogyan dolgozol?

2016. szept. 1. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elején 110%osan odatettem magam de semmi nem felelt meg neki..így bele*arok az egészbe..megcsinálom ugyan de nem 100%osan..úgy sem lesz jó ha odateszem magam szóval mindegy.. 1 éve vagyok itt..
2016. szept. 1. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Építő, mert arra ösztönzött, hogy megtanuljak túljárni az eszén!

És sikerült is!

2016. szept. 1. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
sajnos elég empatikus vagyok és ezt tudja is sztem a főnököm, szóval egy kib-szott energiavámpír amúgy. ha szar napja van és mondjuk nekem tök jó napom van, addig addig bunk-óskodik amíg nap végére teljesen hulla nem leszek és idegileg már kezdek rámenni.. amikor jó napja van, akkor viszonylag símán elvagyok aznap, ez a ritka eset. egyszer kétszer lecseszett, azóta még annyira se tisztelem mint azóta, mert nem volt fair velem. a dühkitőréseitől meg falra mászok, akkor vhogy kimegyek az étkezőben és ott felejtem magam egy 20percre, aztán visszamegyek és észre veszi magát vhogy.. a melót viszont magát szeretem és a munkahelyet is, sajnos a kollégákat kevésbé a főnöknőt meg nem annyira már,de vhol dolgozni kell. már ez a sokadik munkahelyem, mindenhol ez van kb., se-ggnyalók, idi-óta főnökök, szem-étkezdő kollégák, már nincs erőm váltani, úgyis az a munkahely is ilyen lesz, mert az emberek sajna ilyenek munkahelyen./is./
2016. szept. 1. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Pár hónapja az előző főnökömmel nehezen értettük meg egymást. Rendszeresen felbosszantott, néha én is őt, egyszer összegyűlt, kivettem egy nap szabit és itthon azt mondtam megyek dolgozni. Közben 8 órában elmentem biciklizni a város szélére, az erdőbe, gondolkodni, bringáztam kb. 50 km-t... Kutyául elfáradtam, de lenyugodtam.
2016. szept. 1. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem! A cseszegetés sokkal jobban visszafog! Sok főnök ezt alkalmazza, hogy ezzel buzdítsa a dolgozót (vagy csak gonosz?), csak nem tudja, hogy a többségnek ez nem válik be! A csesztetéstől csak romlik a dolgozók munkamorálja, elmegy a kedvük a munkától, ráadásul csak ellenségeket szerez ezzel a főnök is. És itt nem a szigorúságról beszélek, hanem az ok nélküli beszólogatásokról. Ugyan ez a helyzet, ha egy munkatárs szemétkedik. Ugyanúgy visszafogja a dolgozókat. Akik meg mellé állnak, azoknak is elmegy az energiájuk a folyamatos viaskodással, cseszegetéssel.
2016. szept. 1. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt motiváló, másrészt agressziót hoz ki belőlem. Motivál, mert azért é is ott van, ha kell, azaz dolgozik. Agressziót, mert rettenetesen naív. Szeretem, ha csesztet, mert nő és mivel alapból nem domináns, ekkor azért mégis előjön belőle ez a hajlam is.
2016. szept. 1. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Istenem.. 3-as... Ugyanabban a cipőben vagy, mint én, akár én is írhattam volna. Az elejétől a végégig...

Az utóbbi munkahelyeken is ez volt kb, és a "nincs erőm már a váltáshoz, úgy is általános, hogy ez van" is a napokban fogalmazódott meg bennem. És hogy már komolyan legondolkodtam, hogy lehet bennem van a hiba ezek után. :/

Lehet írok majd privátot kicsit bővebben, kíváncsi lennék, hogyan éled/élted át ezeket.

Válaszolva, nem, inkább negatív hatással van rám, de pozitívan semmiképp sem, ha fenyeget vagy olyan hangnemben beszél velem. Ugyanis a munkám eleve igyekszem elvégezni normálisan, ha emellett még csesztet és bunkózik is, csak a kedvem/hangulatom teszi tönkre, és azt éri el, hogy nem tudok 100%-osan koncentrálni a feladataimra, mert görcsölök az ilyen fa.szkodások miatt.

Nem tudom egyáltalán elképzelni, hogy kire hat pozitívan. Max ha valaki link, és úgy nekiáll dolgozni talán akkor. Esetleg.

2016. szept. 10. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!