Mi volt a legunalmasabb munka amit valaha csinaltatok?
Figyelt kérdés
Kavehazi hattermunkat csinaltam a heten, 6 oran keresztul poharakat meg evoeszkozoket kellett fenyesre torolgetni. es nagyon szenvedtem, szamoltam minden masodpercet. 19 eves fiukent ez komoly nehezseget jelentett idegileg, inkabb mentem volna banyaba...
De ennel tuti van jobb sztoritok :D
2016. aug. 31. 21:47
11/12 anonim válasza:
"inkabb mentem volna banyaba... "
Hidd el inkább nem mentél volna..de lapozzunk.
Van egy olyan régi mondás miszerint: Inkább az unalom öljön meg mint a munka.A legrosszabb egyébként mikor egyedül kell melóznod,nincs akivel beszélgess,ilyenkor valóban szinte ólomlábakon megy az idő,persze mást sem csinál az ember mint az órát nézegeti...
12/12 anonim válasza:
Papírhajtogatás. Fogod a papírt, félbehajtod, egy műanyag darabbal lesimítod az élét, félrerakod, fogod a következőt, félbehajtod, lesimítod, félrerakod... és így tovább napi 8 órában. Nemcsak unalmas, de kb. az első óra elteltével már fájt a kezem is, mert vastagabb papír volt, és rá kellett nyomni azt a műanyagot erősen, hogy legyen éle és ne nyíljon szét magától, hanem úgy maradjon összehajtva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!