Tetoválttal dolgozni?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy alkalmaznátok e egy olyan embert, akinek a karja ki van tetoválva. Nem halálfej, meg csöpögő vér. Virágok, szöveg, ilyenek. Jelenleg itthon vagyok gyeden, és a munkahelyemen is visszavárnak, nagyon korrekt normális a főnököm . Viszont ha egyszer megszűnik ez a munkahelyem esetleg... tehát a kérdés alapvetően az, hogy mit gondoltok a tetovált emberek irodai munkakörben való alkalmazásáról? Kevesebb eséllyel indul az ember lánya, ha tetovált?
én megértem,hogy szeretnéd. viszont találj ki akkor egy b tervet,hogy mi van ha nem vesznek vissza a régi helyedre.
egyéni vállalkozás jó ötlet ilyenkor.
"most már nincs semmi az útban, ettől az egy dologtól, vagyis a munkától eltekintve"
Hát ha milliárdos vagy, akkor nem gond, egyébként viszont munkára szükséged lesz még jó néhány évtizedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!