Ha valaki jó a szakmájában, miért kell az adott személyt furkálni, alá tenni minden ok nélkül?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 20:17
1/3 anonim válasza:
Azért mert valaki jó a szakmájában még nem biztos, hogy szeretik, pl. nem kedves, nem szimpatikus, nem barátságos.
2/3 anonim válasza:
Azért, mert az emberek nagy %-a nem szereti azokat akik jobbak náluk. Irigység, féltékenység.
3/3 anonim válasza:
Második lesz a nyerő.
Zenész vagyok, sajnos egy kezemen már nem tudom megszámolni, hány barátságom ment tönkre irigység miatt.
Irigy rám zenésztárs a kapcsolataim miatt, irigy rám az is, aki hangszer közelében sem volt még, mert tudok valamit, amit ő nem.
Ahogy megfigyeltem, a viselkedésemtől teljesen függetlenül mindig ugyanaz a sztori vége.
Persze én nő vagyok, és női barátokról van szó, ez nehezíti a dolgot :D
Az egyikük már azon megsértődött, ha engem néztek meg az utcán, és nem őt.
Borzalmas, mennyire meg vannak hülyülve manapság az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!