Mennyire gyakori, ha a munkahelyre gyakornok kerül, az ott dolgozók fúrkálni kezdik és egyből féltik a helyüket?
A 4esnek igaza van sajnos.
És még a nőknél talán ez jobban ki is éleződik....
Én ugyan csak nyári diákmunkán voltam egy gyárban futószalagnál, tehát nem egy komoly meló, mégis próbáltak bemártani a főnöknél, hogy nem takarítok műszak után ki. Ez persze nem igaz, mindig megcsináltam. És ez főleg azért vicces, mert az mondta ezt, aki után én takarítottam fel, mert ő elment beszélgetni... :):)
Szóval ha még egy diákmunkán is előfordul, valószínűleg a való életben is.
Anya köztisztviselő, apa pedig egy cégnél mérnökinformatikus, de mindketten arról számoltak be, hogy mikor ők vagy épp mások újként odakerültek, mindig megpróbálták őket besározni a régiek.
Sőt, más diákmunkás és már rendesen dolgozó ismerőseim is mondták, hogy ez volt velük, tehát úgy gondolom, elég gyakori ez manapság sajnos...
A nyugati országokban ilyen nem fordulna elő! És akkor még ezek mondják, hogy a nyugat mennyire erkölcstelen.. Egy f*@*szt!! Ha a munkahelyi gonoszkodás nem erkölcstelenség, akkor mi? Ezek a mocskos férgek az erkölcstelenek, épp ezért fogják rá a civilizált nyugatiakra az erkölcstelenséget. Egyszerűen undorító ami itt folyik, és akkor a kormányt hibáztatják, amikor a közvetlen munkatársak több szenvedést és kárt okoznak a másiknak, mint a fidesz meg az mszp együtt véve. Persze, alacsony a fizetés, szar a munka, de akkor még mi a f*@*sznak b*@*sztatják az embert is? Fogják be a mocskos pofájukat!! Nyugodtan mondjátok ezt meg nekik, ha bárki is ok nélkül beszól nektek!
Ez már nem a kib*@*szott iskola, ahol egymást b*@sztatják, ez már a való élet, le lehet állni!
Bár aki az iskolában ilyen, az a való életben is ilyen lesz, ez a nagy probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!