Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem érdekes hogy valaki pont...

Nem érdekes hogy valaki pont két szabadság között lesz beteg? És "véletlenül" így nem jön egy teljes hónapot? Hát micsoda véletlenek vannak, meg milyen súlyos betegségek.

Figyelt kérdés

Kollega kivett egy hetet hó elején egy hetet hó végén és a közben levő két hétben meg betegállományba ment. Hát nem érdekes. Hát micsoda véletlenek vannak.

Nem érdekes hogy a betegállomány első napja és utolsó napja épp egybeesett a szabik utolsó és első napjával… Így egy napot se volt benn egy hónap alatt. És rihegve röhögve meséli fűnek fának hogy de jó volt egy hónapot távol, és hol nyaralt és nézzétek a fotókat stb.

Hát nem tudom. És ha a főnök fülébe jut?

Ha én főnök lennék és ezt egy dolgozóm megcsinálná és még el is mesélné hogy szó nem volt itt betegségről csak csinált magának egy hónapos szabit és ezt el is meséli… hát én úgy vágnám ki mint a szart. Találnék rá indokot.

Más hogy látja ezt?

2016. aug. 18. 06:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2016. aug. 18. 07:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Én már voltam egyszer két szabadság között beteg.
2016. aug. 18. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
El kell keserítselek kérdező, szerintem már rég a főnök fülébe jutott, és ha eddig nem vágta ki, már nem is fogja.. Vagy beletörődsz, hogy te sz_psz, vagy te is hasonló módszerekhez folyamodsz, már ha te megteheted, bár én nem úgy látom.. :D Ha azok tényleg a te kérdéseid, egy megkeseredett valaki lehetsz, aki azért nem tesz, hogy előrébb jusson, csak irigykedni tud a másikra.
2016. aug. 18. 08:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Megértem az indulataidat maximálisan.

Sajna van meló, ahol ilyen trükközés árán lehet csak komolyabb szabit kivenni. Én is csináltam már ilyet, na de nem úgy, hogy bele***rtam a másik szájába, hanem mielőtt leléptem, befejeztem mindent, előre dolgoztam, hogy helyettem másnak ne, vagy csak minimálisan kelljen.

Persze előre nem lehet minden munkakörben dolgozni, de azért az, hogy valaki csak úgy lelép, és később még dicsekszik is a szabijával, elég agycsikorgató.

Inkább ez a hozzáállás a dühítő, nem a trükközés, mert azt sokan kénytelenek csinálni.

Ne emészd magad rajta, vegyél revansot pl :)

2016. aug. 18. 08:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Olvassatok már (#11), kamu kérdés, ne válaszoljatok!!!
2016. aug. 18. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem tetszik a rendszer, miért nem húzol el másik munkahelyre, ahelyett hogy hetente kiírsz 8 kérdést erről a pofátlan kollégáról?
2016. aug. 18. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:

ez kur va jó én is megcsinálnám a helyében ;)

dicsekedni nem kéne vele az igaz

2016. aug. 26. 21:44
 18/18 A kérdező kommentje:

Nahát nahát hova tűnt egy rakat hozzászólás?

nem csak az enyéim jó része tűnt el.

2016. aug. 27. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!