Megéri-e vâltani?
Figyelt kérdés
Van masfel hónapja egy munkahelyem. Egy takaritocegnel dolgozom 8 oraban. Minimalberert . Bejelentett . Mellette lepcsohazakat takaritok..Az mellékàllàs napi 4 oraban szal napi 12 orat dolgozom. Viszont multheten penteken felhivtak egy multitol,allasinterju miatt..mert majusba munkat kerestem es oda is leadtam..es elmentem az inrerjura es felvettek. De most meg ifazabol nem tudok donteni ... hogy hol lenne jobb. Takaritani vagy kereskedelemben dolgozni?!2016. aug. 15. 20:15
1/4 anonim válasza:
de ha ott se kapnál többet akkor miért akarsz váltani?
ott lehet bennt kell maradni és akkor ugrik a 4 órás munkás
2/4 A kérdező kommentje:
Csak a cafeteria es a muszakpotlek miatt valtanek.no meg azert mert tudom h evek mulva is a wc- t pucolnam minimalberert.. a multiba 6 oraba igertek annyit mint amennyiert most dolgozom 8 oraba
2016. aug. 15. 20:25
3/4 A kérdező kommentje:
Csak itt ugy erzem hogy mar vmit tettem le az asztalra. A munkammal megvannak elegedve.sot ma azt mondta a fonokom hofy nem fog elengedni.. de ugy erzen hogy hosszutavon jobban megerne egy multinal dolgozni anyagilag... viszont a felelosseg is nagyobb főleg egy penztarba..
2016. aug. 15. 20:29
4/4 anonim válasza:
Mi nem tudhatjuk jobban, neked milyen munka volna jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!