Nem.
Aki ma kezd el Avonozni, annak már nem éri meg - ráadásul tudtommal kiskorúként te önállóan nem is végezhetsz tanácsadói tevékenységet, nem adhatsz le rendelést.
Az én párom régóta csinálja, de már vagy 10 éve nem "bolt" a dolog, ma már csak annyit rendel, amennyit egy-két kolléganője kér, ünnepek idején az akciós termékekből nem közeli ismerősöknek, és amit mi használunk ( sampon, tusfürdő, borotválkozószerek, nekem parfümök, testspray...) a kedvezményes ár miatt, amiért a tanácsadó megkapja a katalógus-árhoz képest.
"15 szülői engedéllyel "
Na, akkor két év múlva visszatérhet a kérdésre.
:-)
én 14 évesen kezdtem anyám nevén avonozni, szóval úgy lehet ;)
és megéri, én mindig összeszedek annyit havonta hogy elmenjek szórakozni minden szombaton és vegyek 1-2 ruhát is ;)
Ha van kedved hozzá és a környezetben van rá igény, és biztos vagy benne hogy lelkiismeretesen csinálnád és nem játéknak fognád fel, akkor vágj bele.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!