Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vállalhatnék közmunkát másik...

Vállalhatnék közmunkát másik településen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg tanulok szakmát, másfél év mulva végzek a suliban.Ugy halottam hogy magyarországon nem nagyon lehet elhelyezkedni, rendes munkahelyet találni, mert csak közmunka van.Városban lakok , de ha csak közmunkára tudnék menni akkor lehetne e ugy hogy a szomszédos faluba menjek dolgozni 5-6 km-re van át is szoktam biciklizni abba a faluba , azért nem a városban mennék közmunkára mert nem szeretném leégetni magam az ismerőseim előtt mert a városban a közmunkások mindenki szeme előtt a főtéren dolgoznak zöld mellényben, csufolni szokták őket hogy büdös csicskák.

2016. aug. 15. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Aki akar dolgozni az tud is. A közmunkások tényleg büdösek, a legtöbb. Én is voltam egyszer, mert közben le tudtam tenni egy plussz szakmát. De utánna volt egy hónap kötelező közmunka. Csatornát takarítottunk, én mint normális családanya és a többi mind alkesz. Az ebédlőbe nem volt gusztusom bemenni, annyira büdösek. Nem vicc volt aki gennyszagú volt. Olyan orrherpeszt kaptam hogy sírva fakadtam. Inkább ne legyen plussz pénzem, de soha többet nem leszek ez!

Hidd el ez a nyomor.

Dolgozz nevetve megkeresed a dupláját!

2016. aug. 15. 13:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak sajnos semmi lehetőség.Diplomások is közmunkára mennek
2016. aug. 15. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Aki akar az dolgozik. Nincs diplomám csak egy érettségim meg egy szakmám, mégis van munkám. És nem közmunka....
2016. aug. 15. 14:07
 4/5 JohnnyBoy002 ***** válasza:

El lehet menni másik településre is, ha magad intézed a munkát és fel is vesznek csak a bejárási költségeid nem fogják finanszírozni. Azt írod biciklivel jársz át, télen vagy esőben azért azzal nem kellemes közlekedni ekkora távot, buszjegyet meg ennyi pénzből nem fogsz tudni venni. Ráadásul a legtöbb ilyen munkánál esős napokon nem kell menni és nem is fizetnek vagy kisebb százalékot, ilyenkor kevesebb lesz a fizu.

Én 7 hónapig dolgoztam közmunkásként, hogy a családomat kisegítsem, de most nem rég ott hagytam, mert már azt a stílust amit megengedtek velem szembe nem tudtam elviselni. Én még ebben a kategóriában normális helyen dolgoztam...

2016. aug. 15. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Közmunkában pár éve városból jártam ki az egyik szomszédos falu iskolájába, mint pedagógiai asszisztens, a karbantartó szintén.
2016. aug. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!