Ti felvennétek munkahelyre dolgozót akinek ujpercein tetoválás van? *Kép*
Nálunk - egy termelő üzembe - felvennénk. Vannak tetovált beosztotjaim, de sosem zavart. Csak azt nem értettem sose, hogy ez a kérdés miert nem a tetovalas előtt merül fel az emberekben, főleg arc tetoválás esetén.
Egyébként van, ahol semmi nem számít: dolgoztam olyan helyen, ahol börtön büntetés se. Csak meg kell talalni a megfelelő helyet.
Szia!
Bizonyos állásokra, pozíciókra felvenném, de van, ahova én sem, pedig tetovált, tetoválás kedvelő ember vagyok.
Valóban, a tetoválás nem ront a munkát végző egyén munkatempóján és képességein. Ezért is inkább a képességek alapján válogatnám, hogy kit vennék fel és kit nem és nem diszkriminatívan a külső szerint.
Ha jól dolgozik és ellátja azt, amire fel van véve, akkor felőlem úgy néz ki, ahogy akar. Lehet makulátlan vasalt ing, öltöny, nyakkendő, lehet szabadabb farmer+póló, de akár valami kirívóbb is (persze munkahelyi mértékekkel, szóval ne mocskos ruhában dolgozzon, vagy ne meztelen).
Ahol emberekkel kellene érintkezni, oda semmiképp. Még szolidabb, gyűrűforma és méretű, mindenujjassal sem.
Azért, valamit az elmond az ember mentalitásáról, hogy tetováltatja magát. Többféle szempontból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!