Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti felvennétek munkahelyre...

Ti felvennétek munkahelyre dolgozót akinek ujpercein tetoválás van? *Kép*

Figyelt kérdés
[link]

2016. aug. 12. 23:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
E miatt nem itélném el. Miért is ne venném fel,nem ez alapján döntenék
2016. aug. 13. 02:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Nálunk - egy termelő üzembe - felvennénk. Vannak tetovált beosztotjaim, de sosem zavart. Csak azt nem értettem sose, hogy ez a kérdés miert nem a tetovalas előtt merül fel az emberekben, főleg arc tetoválás esetén.

Egyébként van, ahol semmi nem számít: dolgoztam olyan helyen, ahol börtön büntetés se. Csak meg kell talalni a megfelelő helyet.

2016. aug. 13. 09:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Bizonyos állásokra, pozíciókra felvenném, de van, ahova én sem, pedig tetovált, tetoválás kedvelő ember vagyok.

Valóban, a tetoválás nem ront a munkát végző egyén munkatempóján és képességein. Ezért is inkább a képességek alapján válogatnám, hogy kit vennék fel és kit nem és nem diszkriminatívan a külső szerint.

Ha jól dolgozik és ellátja azt, amire fel van véve, akkor felőlem úgy néz ki, ahogy akar. Lehet makulátlan vasalt ing, öltöny, nyakkendő, lehet szabadabb farmer+póló, de akár valami kirívóbb is (persze munkahelyi mértékekkel, szóval ne mocskos ruhában dolgozzon, vagy ne meztelen).

2016. aug. 13. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
nem, biztos ilyen szarok bele ki mit gondol típusú emberke lehet
2016. aug. 13. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha egy rendes, kedves, tisztességes ember, aki jól végzi a munkáját, akkor simán felvenném még vendéglátósnak, vagy recepciósnak, portásnak is. Ha a vendégekhez úgy megy oda, hogy illedelmes, és jó a modora, akkor senkinek ne lenne ezzel gondja ezekben a kategóriákban sem, szerintem. Mondjuk óvónéninek, vagy éppen bölcsödébe nem biztos, hogy felvenném, mert ott azért ez tényleg hátrány lehet.
2016. aug. 15. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahol emberekkel kellene érintkezni, oda semmiképp. Még szolidabb, gyűrűforma és méretű, mindenujjassal sem.

Azért, valamit az elmond az ember mentalitásáról, hogy tetováltatja magát. Többféle szempontból is.

2016. aug. 17. 22:32
 17/17 anonim válasza:
Én felvennélek , nem jelent semmit :)
2017. márc. 8. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!