Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen e-mailcímmel ajánlatos...

Milyen e-mailcímmel ajánlatos egy iskolába, vagy munkahelyre jelentkezni?

Figyelt kérdés
Van egy rakat e-mailcímem, de mindbe bele lehet kötni apróságok miatt, normák meg ilyen hülyeségek miatt. viszont a saját neves mail meg olyan gagyi... soktól meg azért félek, mert ha netán ki kell mondani hangosan, elképzelhető hogy érthetetlen lesz. Mit javasoltok?

2016. aug. 12. 01:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A saját név a nyerő! Ha lehet, más ne legyen az e-mail címben, legfeljebb születési dátum. De becenév vagy ilyesmi ne! Főleg ha macilaci vagy törpilla vagy valami hasonló a beceneved. :D És a freemail meg a citromail meg a hasonló gagyi szolgáltatók is elég hülyén festenek. Akkor már legyen inkább gmailes a cím vagy ha az internetszolgáltatódtól kaptál címet, akkor azt használd!

Nekem is van külön egy munkahelyi levelezésre fenntartott címem ilyen "kovacs.anna@t-online.hu" formátumban. Magán levelezésre persze nem azt használom, de az összes munkahelyi e-mail oda megy, onnan meg át van irányítva oda, amit amúgy naponta nézek, hogy ne maradjak le semmi fontosról. :D De eszem ágában nincs a magán e-mail címem megadni a munkahelyen, nem azért mintha az ciki lenne, csak éppen ha rákeresnek a felhasználónevemre, megtalálják a blogom meg egyéb fórumos és hasonló hozzászólásokat, amiket azért nem lenne jó, ha a munkatársak olvasnának. :D Szóval érdemes külön email címet fenntartani munkahelyi kapcsolatokra meg külön email címet privát kapcsolatokra!

2016. aug. 13. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ket mail cimem van. Vagyis, nem, harom :)

Az egyik olya formaban hogy pl. Keresztesi-Horvath Maria ( nyilvan nem ez a nevem)kermaria@gmail.com, vagy backup cimem, ahova minden e-mailt automatikusan tovabbküld a gmail (ez be lehet allitani) az maria.keresztesi@yahoo.com, plusz meg kellett egy icloudos az meg maria.k.h@icloud.com. Ez pl. akkor marha jo, ha külföldre kell megadni, nem kell betüzgetni. Egy e-mail cimet letrehozni kb. 3 perc, legyen egy komoly keresztnev.vezeteknev@gmail.com, amit ha kell tudsz tovabbitani arra amit hasznalsz is. Nekem a telefonon igy van beallitva, hogy minden a kermaria-ra jön, de ha valaszolni akarok, ki tudom valasztani melyikröl menjen.

2016. aug. 13. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!