Milyen jellemzőket, tulajdonságokat vársz el a közvetlen munkahelyi kollégáidtól?
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 18:44
1/5 anonim válasza:
Ha munkahelyi gond van, szóljon, beszéljük meg. Együtt és ne egymás háta mögött, azt sem ártana, ha végig is tudnánk hallgatni egymást. Legyen önkritikája, nekem is rosszulesik ez-az, de végighallgatom.
2/5 anonim válasza:
Ne kelljen helyette dolgoznom, ne áskálódjon, ne próbáljon manipulálni és ne rajtam vezesse le a feszültséget.
Mellesleg nem árt, ha rendesen tisztálkodik és nem bűzölög mellettem nagyon.
Az plusz pont, ha tudunk beszélgetni, hülyülni kicsit, de ha nem megy, akkor hagyjuk egymást nyugton.
3/5 anonim válasza:
Ja, ami lemaradt, de fontos még: ne parancsolgasson, ne játssza a főnököt. Volt olyan kollégám, aki tapasztaltabb volt nálam és tudott irányítani, de segítőkészen tette és csak annyira, amennyire épp kellett, amíg bele nem jöttem a munkába.
4/5 anonim válasza:
Semmit. Értelmetlen bármit is várni a mi bagázsunktól.
5/5 anonim válasza:
A többieket kiegészítve még annyit tennék hozzá, hogy egymást segítve haladjunk előre, ne egymást visszarángatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!