Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Születésnap alapján kitalálják...

Születésnap alapján kitalálják a tulajdonságokat?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szoktam radiót hallgatni, de. A Gong rádión reggeli órákban, naponta felolvassák, hogy milyen névnap van ma, a névről néhány dolgot, stb, majd az adott napon születettekről tulajdonsagokat.

2-án születettek:

Visszahúzódóak, szegyenlősek, kisebb baráti társaságban jól érzik magukat, nagyobb tömegben, idegenek előtt csendesek, bátortalanok.

2-án születtem,ez mind igaz rám. Ez mi? Ezek alapján egy születésnap alapján megmondják, hogy milyen ember is vagy te? Keressetek csak rá a sajátotokra. Rátok is igazak?

2015. aug. 2. 17:43
 1/5 A kérdező kommentje:

Még valami:

Sosem hittem ilyen dolgokban, de ezt előszőr hallottam, és ledöbbentett.

2015. aug. 2. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Annyira igazak, amennyire akarja az ember. :)

Tudod, ezeket a horoszkópos izéket úgy találják ki, hogy elég általánosak (és főleg pozitívak!) legyenek. Így aztán az olvasójuk szívesen "veszi magára az inget".

2015. aug. 2. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendkívül misztikus valóban.

Most kicsit próbáld meg használni az agyadat is.

2015. aug. 2. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnézném a sajátomat, csupán érdeklődésből. Hol tudok rákeresni?
2015. aug. 2. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm is 2-án született, pont az ellentéte a leírtaknak.
2015. aug. 7. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!