Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi az az ideális összeg...

Mennyi az az ideális összeg emberenként amit egy munkatárs esküvői ajándékára össze lehet szedni?

Figyelt kérdés

#ot gondoltak emberenként #de én ezt sokallom
2016. aug. 7. 08:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 éve volt kolléga esküvője, csak az anyakönyvvezetőhöz mentünk el, lakodalomba nem voltunk meghívva. 2 ezret adtunk fejenként, 10en. Jó a munkatársi kapcsolat, szóval szívesen adtuk. Attól is függ, mennyien vagytok, meg mennyire vagytok jóban, szerintem 1-2 ezer reális.
2016. aug. 7. 09:53
 12/14 A kérdező kommentje:
csak a polgári eskűvőre vagyunk hivatalosak
2016. aug. 7. 10:15
 13/14 anonim válasza:
Oda ennyit biztos nem adnék. Ha munkahelyen kívül is rettentjóba vagytok, úgyis meghívna a lakodalomba, ha meg nem hívott, akkor jelképes ajándékot/ utalványt/pénzt szoktak adni. Egyébként én vagyok akinek 4 hónapja volt lakodalma, mi is hívtunk pár embert csak a templomba a szertartásra, és 1 embertől kaptunk ajándékot (fél liter páleszt) de szerintem tőle is csak azért, mert esküvő előtt párszor szívességet tettünk neki, és hálás volt. A többiektől ha kaptam volna valamit, komolyan mondom rosszul is éreztem volna magam, hisz a szertartásra meghívni nem kerül semmibe (max egy meghívóba)
2016. aug. 7. 14:38
 14/14 A kérdező kommentje:
5 nő van rajta kivül, jóban vagyunk de nincs szorossabb baráti viszony
2016. aug. 10. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!