Munkahely-váltás: az elég ok a váltásra ha gyűlölöm a munkahelyem de nem magát a munkát hanem a vezetőséget + kollegákat? Vagy nagy luxus lenne emiatt váltani?
Gyűlölöm a munkahelyem. Hányingerem van ha csak rágondolok. Néha szó szerint ugyanis olyan pszichoszomatikus jelek vannak már hogy ha csak eszembe jut a munkahely a főnök gyomorgörcs émelygés hányinger. Vasárnap este szó szerint ideggörcs vagyok mert jön a hétfő és tudom be kell menni és ott leszek a rohadványfőnök aki legszívesebben karóba húznék ott helyben megy a nyalizó retek kollegák akik szemből mosolyognak hátam mögött meg megy a fúrás, okoskodás. Lehánynám az összeset.
Ugyanis rájöttem: nem magát a melót utálom. Nem az a gond hogy kelni kell menni kell. Nem az a gond hogy annyi a fizu amennyi. Nem az a gond ezt meg azt kell csinálni.
A gond az hogy milyen légkörben milyne emberekkel kell ezt csinálni. Hogy vannak ekikre ha ránézek már hányok. Hogy van a főnök aki akkora állat hogy kis híja volt hogy kétszer is úgy kellett lefognom magam hogy képen ne taknyoljam ott a dolgozók előtt. És azt mérlegeltem magamban ha megteszem börtönbe kerülök de lehet megéri börtönbe menni csak ezt az az állatot itt helyben agyonbaszhassam?
Ez elég ok a váltásra? Vagy nagy luxus lenne emiatt váltani?
Főleg úgy hogy keresek állást már jó ideje és semmi?
(Ja igen: lenne meló csak 5 ft-ért szart pucolni nem megyek el ott még nem tartunk)
Én is ezért hagyom ott a régi helyemet, mert már besokalltam attól ami ott megy. A gond az hogy csak mostanában lett rossz a helyzet, régen nagyon jó volt. Csak egyes jó kollégák elmentek, és jöttek rosszabbak, akikkel dolgozni el lehet, de beképzelt, öntelt, idióta barmok. A megmaradt normális embereket, akik tényleg jók voltak egytől egyig ők, az újak rontották el őket szinte, a hozzá állásuk is rosszabb lett és a munkával is gondok lettek amit korrigálni kellett állandóan, és miattuk hülyült meg a vezetőség is akikkel régen semmi baj nem volt.
Fizetni nem fizetett rosszul, de úgy voltam vele jobb minél előbb lelépni.
Az volt a gond hogy akik még normálisak maradtak ő nekik is ebből lett elegük. Én ezért is adtam be a felmondásomat, én nem hivatalosan elmondtam a főnökömnek ugyan azt amit leírtam és teljes mértékben igazat adott nekem, de a papírra ezt mégsem írhattuk. Persze a felmondási időt kérte hogy dolgozzam le, de így is annyi engedményt adott hogy elég csak ezt a hónapot túl éljem, mert másfél hét belenyúlna a februárba, ezt jóindulatból engedi hogy január utolsó napján befejezhessem ott a munkát, ahova meg megyek oda annyira folyamatos a felvétel hogy már minden meg van beszélve a részemről, egy telefonomba kerül és már kezdhetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!