Szerintetek Magyarországon miért ilyen kevés a fizetés?
Én 7/6napot mindig dolgozok(kereskedelem) és 86ezret keresek...lófsz....
2016. júl. 25. 16:50
12/27 A kérdező kommentje:
Üdv a klubban. Nem is csodálkozok azon,hogy mindenki külföldre menekül!
Én is megyek amint lesz úgy pénzem..egyébként szerintetek mennyi idő kell arra hogy hitel nélkül megvegyél egy házat itt Magyarországon?:D
2016. júl. 25. 16:52
2016. júl. 25. 16:54
15/27 A kérdező kommentje:
Esélyed nincs papa. Én egyedül élek,persze saját lakásban. De így is nehéz,mert mire mindent kifizetek,és megveszem magamnak a kaját,a hónap végén már visít a pénz.
Az az igazság hogy az országnak a dolgozók adójából van a sok bevétele. Egyébként engem az zavar, hogy akiknek van pénze, nem termelő munkából nyílván, azok a nagyobb városokban ilyen kis negyedeket építenek ilyen mini palotákkal, körülötte a város/falu meg vagy átlagosan van, vagy próbál úgy túltenni a nyomorgáson h füvet/herbált árul a pénzesebb gyerekeknek. De a városok negyede, több 10000 ember nagyon gazdag, még faluhejen is jópár, és most nem a németek házairól van szó. És ez van az ország nyugati felén. Ez nem 1 éhhalál, de akkor milyen keleten? Szerinfem inkább az elosztással van baj, nem az adóval. Tudsz az alapanyagsikkasztó építkezési vállalkozón kívül bármilyen termelő kétkezi munkát ma amiből jól lehet élni, mondjuk olyan 210-20 körül keresni? A szolgáltatóipar, meg sok adminisztratìv munkakör meg tele van ilyennel. Végül is ez hova vezet hosszútávon?
2016. júl. 25. 17:01
Ha eltörölnéd az adókat, akkor Magyarország úgy omlana össze mint a kártyavár, ugyanis egyetlen bevételi forrása az az adó!
ha nem lenne adó, nem lenne taníttatás, menő, kórház, rendőrség, tűzoltóság, semmi amit az állam finanszíroz!
2016. júl. 25. 17:02
18/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Teljes mértékben igazad van,csak ezzel az a baj,hogy a kórházak sincsenek teljesen rendben.Némelyik kórháznak már omlik-bomlik a fala,és a betegellátás épp,hogy csak megvan. Furának tartom,hogy más országok mégis jobb anyagi körülmények között vannak...
#18 persze, mivel más országokban vannak multik, amik beviszik oda a profitot. Azt hiszed, hogy az ide települt audi hoz valamit az országnak? Nem! Velünk olcsó munkaerővel aki a némethez képes harmad áron dolgozik legyártatja az autóit, amit aztán kivisz tőlük és eladja nekünk vagy külföldre.
Magyarországnak mégis milyen ipara van állami kézben ami profitot is termel???
Na meg a vezetőség... nálunk a stadionok meg a sz@ros olimpia megrendezése a fontos szempont!
2016. júl. 25. 17:14
Kevés a fizetés, akkor ha lusta az ember tanulni. Diploma után megvan a 250ezer havonta, amiből kb 100ezer kell kettőnknek a megélhetéshez. Szóval 100ezerből két ember megél saját lakásban. Mire kéne ennél több? Ott áll a számlán, és gyűlik. Nem értem mások mire költenek, hogy nekik nem elég sose semmi pénz...
Külföldön többet is lehet keresni, de ott többe kerül az élet is.
2016. júl. 25. 18:44
Kapcsolódó kérdések: