Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet valakibol kem?

Hogyan lehet valakibol kem?

Figyelt kérdés
Elmeletben valakibol hogyan lehetne James Bondes? Bergyirkos-kem egy titkosszolgalatnal?

2016. júl. 21. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, egy "kém", inkább hírszerző csak hasznos információkat gyűjt az országa számára.
2016. júl. 21. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A "kém" egy szigorúan titkos dolog. Tehát te pld már nem lehetnél az, mert simán le tudnánk nyomozni, hogy ki vagy.
2016. júl. 21. 21:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezert csak elmeleti a kerdes :D
2016. júl. 21. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
A rádióban volt erről szó nem régen. Ott azt mondta egy illetékes, hogy úgy szervezik be az újabb embereket, hogy figyelik az egyetemeket, és a kiemelkedő teljesítményű végzős diákok közül keresnek meg embereket és ajánlják fel nekik ezt a lehetőséget. De gondolom ez nem azt jelenti, hogy elég, ha csak ötös vagy minden tantárgyból, hanem nyilván kell, hogy más teljesítményed is legyen, pl. valami kutatásban veszel részt, országos vagy világversenyeken érsz el jó helyezést, vagy feltaláltál valamit vagy mit tudom én. Tehát ki kell tűnnöd a tömegből valamivel, hogy egyáltalán számításba gyere, a jó tanulmányi átlag önmagában biztos nem elég. (Engem legalábbis soha nem kerestek meg ilyen ajánlattal, pedig színötös voltam az egyetemen. :D) Ja és lenyomozzák az illető családját is nem tudom hány generációra visszamenőleg, és ha vannak kétes elemek a családfádban, akkor nem valószínű, hogy téged választanak. Tehát lényegében csak úgy tehetsz szert ilyen munkára, ha ők téged kiválasztanak, te magadtól nem fogsz tudni jelentkezni.
2016. júl. 23. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!