Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hagyjam ott a munkahelyem ha...

Hagyjam ott a munkahelyem ha nem érzem jól magam mondta a karriertanácsadó-de az átlag dolgozó megengedheti magának ezt a luxust? Vagy örüljön hogy talált egyáltalán melót?

Figyelt kérdés

Hallgatom a rádiót egy karriertanácsadó pofázik. 10 m-el lebeg a föld felett rózsaszín cukorfelhőben szerintem.

Szóval amit pofázik: tegyük fel magunknak a kérdést-jól érezzük magunkat itt? Szeretünk bejárni? örömmel töltenek el a feladatok? Itt szeretnénk lenni évek múlva is? Jól kijövünk a kollegákkal? Szakmailag felkészültnek, emberileg kiválónak tartjuk a vezetőnket?

Ha bármelyik kérdésre nem a válasz mondjunk fel. Keressünk mást.

Ez hol él vajon? vajon egy átlag mezei dolgozó megengedheti magának hogy ilyenek miatt felmondjon?

Nézzük az én esetem. Utálom a melóm. Bejárni? gyomorgörcs. Hányinger. Örömmel töltenek el a feladatok? Nem is válaszolok, a hátam közepére az egész. Kollegák? Le se köpném őket többynire. A főnök? Lámpavasra legszívesebben.

Na most menjek el? Minek? Hogy egy másik helyen még rosszabb legyen? Már ha találok mást egyáltalán. Több helyről jöttem el mondván ennél csak találok jobbat. Még rosszabb lett. Már ha volt melóm és nem hónapokig mérgezett egérként rohangáltam.

Hol él aki ilyeneket pofázik? Vajon 10ből hány dolgozó érzi magát JÓL a munkahelyén? és hány olyan van mint én aki azért van ott ahol mert valamiből élni kell? És utálja de hát ez van más nincs. keresni persze lehet találni nem feltétlen.

vajon melyik kategóriából van több? belőlem vagy a másikból?

2016. júl. 18. 12:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"és eljárogatok interjúkra..."

Feltételezve ugye hogy BEHÍVNAK interjúkra....

Mert ha nem hívnak sehova akkor hova a francba járogatsz?

2016. júl. 21. 11:11
 22/22 anonim ***** válasza:

Akkor sehova.

Egyébként kérdező, válaszolj már: Te mit teszel azért, hogy változzon a helyzeted?

Otthon ülni és puffogni bár elég kényelmes, de nem leszel sehol tőle ugyanúgy.

Mit teszel érte, hogy előrébb kerülj? Mit csinálsz egy nap/héten? A siránkozáson kívül? Valami produktívat mondjuk? Van e egyáltalán bármilyen terved, elképzelésed, hogy változzon a helyzetes? Nincs? Miért nincs?

Azt legalább tudod, mit szeretnél, merre?

HA ezekre nincs válaszod, akkor neked nem fáj eléggé és nem is akarsz te tenni semmit, hogy ez megváltozzon.

Itt páran írtak jó tanácsokat. Az igazság viszont, hogy te semmi energiát nem akarsz belefektetni, hogy kikerülj a szalag mellől. Ezzel semmi baj, de akkor ne is nyafogj, hanem akkor tényleg fogadd el.

Tetszik, nem tetszik, nem te vagy az egyetlen akinek szar melója van/volt, és nem születnek emberek bele az álommunkába vagy csak a jó állásba. Nem mondja senki neked itt azt, hogy ez könnyű, mert nem az,de ne hidd már azt, hogy másoknak annyira nagyon könnyű.

Neked nem megoldásod, terved van, hanem visszaolvasva te mindenre csak kifogást írtál eddig, semmi nem tetszik.

Ne csodálkozz, miért nem mész egyről a kettőre...

2016. júl. 21. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!