Gyárban van bármiféle előrelépési lehetőség?
persze, van előrelépés. elláthatod 2-3 ember munkáját, de több fizetést ne várj érte.
Nálunk ilyen hülye kifogásokkal jöttek, hogy "év közben nincs fizetésemelés, csak év végén" (persze akkor se adtak semmit)
Amikor én diákként jelentkeztem egy gyárba,akkor a beléptetésünk előtt volt egy 5 napos oktatás ahol egy 30 év körüli csaj volt az oktatónk,aki előtte műszakvezetőként dolgozott a gyárban,de azt mondta,hogy soha nem akar még egyszer visszamenni oda dolgozni.
Ha jól dolgozol,mint egy droid,akkor lehetsz műszakvezető vagy sorvezető nevezzük akárhogy,de csak kis mértékben növekszik a felelősséged.
Viszont a beosztottaidat folyamatosan nyomon kell követni,hogy mit csinál,miért nem melózik már megint és miért megy ki 20 percenként bagózni.
Az irodisták mindenért téged fognak cs**sztetni és persze azok is akiket te felügyelsz.
Ha átmész egy másik gyárba,akkor megint operátorként vagy minőségellenőrként kezded alulról a ranglétrát.
Szóval csak úgy lehetne szerintem előrelépési lehetőség,ha mondjuk levelező tagozaton elvégzel egy műszaki vagy egy gazdasági egyetemet és te is irodista leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!