Mit dolgozhat, amiből így megél?
ML Mercedes... ez sem mond sokat. 97 óta gyártott széria, egy 19 éves ilyen autó nem kerül szerintem másfél misibe se. Egy átlagos lakás Bp-en szép bútorokkal együtt egy személyre mondjuk 15 millió. Ez összesen 16. Én is azon a véleményen vagyok, hogy az emberek 99,9999999999999%-a nem tudna összeszedni ennyi pénzt 2-3-4 év alatt pályakezdőként, de lehet pont ő a kivétel.
Vagy még mindig ott van a hitel és a támogatás. Lakásra hitelt felvenni, pláne a fővárosban ha tudod fizetni egyáltalán nem gond, sőt ahogy szárnyalnak az ingatlanárak még jó befektetés is.
Na jó, ha vidék, akkor legyen mondjuk a lakás 10 millió (üresen, nem felújítva, nem berendezve). Azt mondod luxus autó, akkor számoljunk arra is 10-et (csak). Még mindig fogalmam sincs hogy tud az ember 25 éves korára ennyi pénzt úgy összeszedni, hogy tisztességesen keresi a pénzét és nincs hátszele. Ha vett fel egy csomó hitelt, akkor megértem. Ebben az esetben viszont elgondolkodnék, hogy mit akarok tőle, ha képes volt luxus autóra hitelt felvenni ilyen idős korában.
Tegyük fel időben végzett az egyetemen, 18 évesen kezdte, legkorábban is 21 éves korára végzett, de inkább 22. 3-4 év alatt minimum 20 milla? Na ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!