Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit dolgozhat, amiből így megél?

Mit dolgozhat, amiből így megél?

Figyelt kérdés
Találkozgatok egy nőcivel, 25 múlt. Saját autója van,felső kategóriás, saját lakása is van. Azt tudom, hogy sokat dolgozik, de hogy mit meg hol azzal kapcsolatban soha nem ad egyértelmű választ. Biztos, hogy nem prosti. Nem nagyon merem kérdezgetni...
2016. júl. 15. 22:28
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Hmmm... Én a helyedben vigyáznék!

Lehet hogy bérgyilkos!

2016. júl. 16. 06:21
 12/23 anonim ***** válasza:
luxusprosti, vagy lottónyertes.
2016. júl. 16. 09:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez igazán szomorú hogy attól hogy nő és sok pénze van rögtön 2 lehetőség érvényes csak, örökölte az egészet vagy prosti...Persze ez is lehet, de van olyan ismerősöm aki egy vegyészeti internacionális cégnél régióigazgató és rohadt jól keres belőle. Amúgy kérdező: elég sok téren dolgozhat, ha magas pozícióban van akkor simán kereshet ennyit hogy így éljen. Persze az is lehet amit a többiek írtak. Amúgy miért nem mered megkérdezni? Persze ne úgy, hogy "mit dolgozol hogy ennyi pénzed van?".
2016. júl. 16. 11:15
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy örökölte volna, mert ismerem a tesóját is látásból, annak meg kb semmilye nincsen. Gondolom, ha örökségből lenne, akkor a tesója is kapott volna...

Ha prosti volna mégis, akkor minek találkozgatna velem?

Nem tudom, hogyan kéne rá kérdeznem, esetleg valami tipp?

2016. júl. 16. 12:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem kérdeznék rá. De gondolom szoktatok beszélgetni, kiderül mivel tölti a napját pl vagy mi érdekli.

Ha valaki titkolja mit dolgozik az elég gyanús, valószínűleg kellemetlen lenne számára ha kiderülne.

Ha egy nagy cégnél dolgozna jó állásban azt hidd el nem titkolná.

2016. júl. 16. 12:41
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen, szoktunk beszélgetni. Mikor kérdeztem, hogy mit dolgozik, annyit mondott, hogy elég összetett a munkája, amit nagyon szeret egyébként, de sokszor nagyon fárasztja is. Egyszer kértem őt napközben, hogy küldjön magáról egy képet, ott egy ilyen bőr forgószékben ült, úgy szelfizett, szerintem valami irodában dolgozik. Arra is gondoltam már, hogy talán könyvelő, mert sok ilyen adóról meg gazdasági dolgokról szoló könyvet láttam nála, de hát a könyvelők nem keresnek valami jól, nem? Meg ha most könyvelő is, akkor azon mit kell titkolni?
2016. júl. 16. 13:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet cégvezető. Amúgy is, még csak találkozgattok. Ha majd együtt lesztek fél éve és még akkor se tudsz a munkájáról az már gyanús, de egy kapcsolat elején, ha ilyen sok lóvéja van, ne várd, hogy kiteregesse mindenét.
2016. júl. 16. 14:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Lehet tek-es :)
2016. júl. 16. 22:40
 19/23 anonim ***** válasza:

25 múlt, gondolom diplomás, tehát maximum 3 éve dolgozik. Tegyük fel volt valami nagyon nagyon jó kezdőfizus állása, amivel havi 500-at kapott kézhez. Ezt mondjuk évente emelték neki 100-al. Akkor ennyi idő alatt kereshetett 6 + 7,2 + 8,4 millió forintot. Ez összesen kerekítve 22. Nem tudom, hogy milyen autója van, meg hogy ahol laktok milyenek az ingatlanárak és mit jelent a felső kategóriás lakás (már ha a lakásra értetted a felső kategóriásat).

Szerintem ez önmagából ebből nem jöhet ki, már ha a felső kategóriás lakás mondjuk 20-30 milliótól kezdődik.

Lehetőségek:

- hitel

- szülők támogatják

2016. júl. 17. 14:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Én 26 éves nő vagyok, két diplomás mérnök, két éve dolgozom vezető beosztásban és bár nem élek rosszul, egyelőre nincs SEMMIM! :)

Én azt gondolom, hogy támogatás nélkül, tisztességes úton egyszerűen képtelenség olyan anyagi hátteret összehozni ilyen idős korra, hogy abból "felső kategóriás" életet éljen az ember. Főleg Budapest környékén.

Tudok félretenni és teszek is, de ismétlem. 26 vagyok és közel sem állok ahhoz, hogy anyagilag megtehessem, hogy egyedül vegyek pl. egy lakást. Avagy vehetnék, de életem végéig tartó adósságba lökném magam. Luxus autókról meg már ne is beszéljünk...

2016. júl. 17. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!