Mit dolgozhat, amiből így megél?
Hmmm... Én a helyedben vigyáznék!
Lehet hogy bérgyilkos!
Nem gondolom, hogy örökölte volna, mert ismerem a tesóját is látásból, annak meg kb semmilye nincsen. Gondolom, ha örökségből lenne, akkor a tesója is kapott volna...
Ha prosti volna mégis, akkor minek találkozgatna velem?
Nem tudom, hogyan kéne rá kérdeznem, esetleg valami tipp?
Nem kérdeznék rá. De gondolom szoktatok beszélgetni, kiderül mivel tölti a napját pl vagy mi érdekli.
Ha valaki titkolja mit dolgozik az elég gyanús, valószínűleg kellemetlen lenne számára ha kiderülne.
Ha egy nagy cégnél dolgozna jó állásban azt hidd el nem titkolná.
25 múlt, gondolom diplomás, tehát maximum 3 éve dolgozik. Tegyük fel volt valami nagyon nagyon jó kezdőfizus állása, amivel havi 500-at kapott kézhez. Ezt mondjuk évente emelték neki 100-al. Akkor ennyi idő alatt kereshetett 6 + 7,2 + 8,4 millió forintot. Ez összesen kerekítve 22. Nem tudom, hogy milyen autója van, meg hogy ahol laktok milyenek az ingatlanárak és mit jelent a felső kategóriás lakás (már ha a lakásra értetted a felső kategóriásat).
Szerintem ez önmagából ebből nem jöhet ki, már ha a felső kategóriás lakás mondjuk 20-30 milliótól kezdődik.
Lehetőségek:
- hitel
- szülők támogatják
Én 26 éves nő vagyok, két diplomás mérnök, két éve dolgozom vezető beosztásban és bár nem élek rosszul, egyelőre nincs SEMMIM! :)
Én azt gondolom, hogy támogatás nélkül, tisztességes úton egyszerűen képtelenség olyan anyagi hátteret összehozni ilyen idős korra, hogy abból "felső kategóriás" életet éljen az ember. Főleg Budapest környékén.
Tudok félretenni és teszek is, de ismétlem. 26 vagyok és közel sem állok ahhoz, hogy anyagilag megtehessem, hogy egyedül vegyek pl. egy lakást. Avagy vehetnék, de életem végéig tartó adósságba lökném magam. Luxus autókról meg már ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!