Rosszul vagyok a fáradtságtól, igy bemenni munkára?
Régen dolgoztam 12 órában a hét minden napján, több héten keresztül, fizikai munka volt, és végig állni kellett, és minden nap 4-kor keltem, 6-kor kezdődött a munka. Életem egyik legrosszabb időszaka volt, a legalja. Igazából minden nap úgy 11 körül rámjött az álmosság, de olyan erősen, hogy állva is elaludtam volna, sőt, küzdenem kellett az álmosság ellen, minden porcikám a porba akart hullani és aludni. Ez minden nap rámtört, viszont 12 óra után elmúlt...
Viszont az az érdekes, hogy egy ponton túl az ember túllendül valahogy. Lehet, hogy most vagy a holtponton, viszont az az érdekes, hogy ha az ember átlendül ezen, akkor nem is érzi magát olyan fáradtnak, valahogy hozzászokik. Nekem is ez volt hétről hétre, és én inkább szerdán voltam legjobban kész, péntekre már egészen belejöttem a fáradtságba (mindig hétfőtől péntekig volt a meló).
Én sokszor alszok csak 2-3 órát, van amikor nem is alszok, mondjuk én nem élek stresszes életet, volt, hogy fáradtan is bejöttem (pedig aludhattam volna még otthon).
Ha te úgy érzed, hogy nem bírod, akkor talán szabadságot kellene kivenned, vagy "betegszabit" és az orvossal intéztetni papírt...de ezt már csak végkimerülés közeli állapotban...
23F
17 hónapos a gyermekem, 17 hónapja kb 4 órát alszok 2 részletben.
Jelentem még élek ;)
Én még nem hagytam ki fáradtság miatt munkanapot. Mindennap 5-kor kelek, munka után pedig vár otthon a család. Nincs délutáni alvás, meg pihi, éjszaka is 7 órákat alszok max. Így telik minden hetem.
Ha még is így érzed, akkor vegyél ki szabit.
Napi 6 óra alvással élek évek óta. Pedig aludnék többet is, ha tudnék. Nem kellemes az tény, de nem kibírhatatlan.
Ha nincs semmire időd a munkád miatt, akkor váltsál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!