27 evesen mit dolgoztok es mennyi kb. a havi nettotok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 14. 10:06
11/24 anonim válasza:
~ 2 hete mondtam fel, így perpill munkanélküli. :D
Amúgy 119.000 ftos fizetésem volt, (több millió értékű napi szintű anyagi felelősséggel)- emiatt is mondtam fel :)
12/24 anonim válasza:
Én még nem vagyok ennyi de a tesóm már bőven elmúlt ennyi, 3 éve volt 27 akkoriban kb: 170-180at kereshetett targoncásként.(nemsok pénz ez manapság éppen arra elég, hogy ne halj éhen).
Én most nézek melót idáig 113nettó+cafeterias melót találtam ahonnan bármikor kirakhatnak
Szóval és megy a csodálkozás miért menekül mindenki külföldre... Na vajon miért?
13/24 anonim válasza:
Technikus vagyok, 180 ezret keresek + mellette egyéni vállalkozóként 400 ezret.26 éves vagyok.
14/24 Döme06 válasza:
Én még sehol, de a barátom festő, külföldön dolgozik 1600Euroért
(400 000)
15/24 anonim válasza:
én 105.000-130.000 között hozok haza, attól függően mennyi a meló és mennyire sikerül jól. egy közműszolgáltatónál dolgozok.
28/f
16/24 anonim válasza:
bocs, hogy kicsit beleofolok: 5-östől kérdezném, hogy, ha a külföldi és a magyar megélhetési költségeket is beleszámítja, akkor mennyire jön ki a különbség?
17/24 anonim válasza:
Pénzügy és számvitel diplomával, egy banknál vagyok. 26 évesen, nettó 320
18/24 anonim válasza:
Hogy lepontozták azokat,akik többet keresnek...érződik a mentalitás.."ha nekem szar,másnak miért nem az?" mondom ezt totál csóróként :D
19/24 anonim válasza:
Semmit, gyesen vagyok mert nemrég szültem. Kapom a gyest és a családit 27 vagyok. A párom (41) logisztikai ügyintéző. Ő olyan háromszáz-háromszázötven körül kap.
20/24 anonim válasza:
~100 netto havi + evi 250 cafeteria es berlet 86%-a. Mulitnal adminisztrator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!