Vannak rajtam kívül még olyanok akik 25 éves koruk után sem tudták, hogy miben/mit szeretnének dolgozni/csinálni?
Én már 28 éves vagyok, túl vagyok egy mérnöki diplomán, amit szerettem volna megszerezni, viszont most, hogy ebben a szakmában dolgozom, úgy érzem, hogy nem ez az igazi.
Az érdekelne, hogy mások is vannak/voltak e ilyen helyzetben és ha igen akkor mit tettek vagy nem tettek, hogy változzon a helyzetük. Valamint hogy valaki megtalálta e az álom munkáját/végzettségét a 30-on túl is?
Előttem válaszoló!
Épp ezt szeretném kideríteni. Azért tettem fel a kérdést, hogy mások, hogy találták meg. Vagy hogy egyáltalán létezik e olyan, hogy valaki később megtalálja?
Sokat gondolkozom azon én is, hogy mi lenne az ami nekem tetszene, amit tudnék és szeretnék egy életen át csinálni. Sajnos még nem jöttem rá mi lenne az. :/
Én 25 éves vagyok, most fogok diplomázni télen, de fogalmam sincs utána mihez kezdek, amit tanultam nem érdekel már, nem szívesen dolgoznék ebben, és anyagilag sem érné meg, keveset fizetnek, ahhoz képet nehéz munka, de most már befejezem az egyetemet, ha eddig kihúztam... Én azt mondanám nyelveket érdemes tanulni, az szinte mindenhol pozitívan nyom a latba, bármilyen szellemi munkára jelentkeznél is, ha meg külföldi terveid vannak akkor a fizikai munka esetén is jól jöhet a nyelv.
ÉS hogy konkrétan milyen munkát csinálj? hát szerintem ennek eldöntéséhez először is vizsgáld meg magad kicsit. Mi a hobbid? Milyen témák érdekelnek, aztán ha ez megvan gondolkodj el azon hogy ezek a dolgok milyen munkához kapcsolhatóak, tudnál e esetleg valami olyasmit dolgozni aminek köze az érdeklődési körödhöz.
Én most tervezem, hogy elvégzek mégegy szakmát. Iszonyú motiválatlan lettem az utolsó munkaadómnál.
Igazából amit akarok, az egy nem túl stresszes, lassú embereknek is jó, nem túl vendégseggétnyalós, max 2műszakos vmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!