Írnátok olyan munkákat, ami ne időigényes és sokat lehet vele keresni?
-Én szeretném az időmet beosztani. :)
Nem kell nagy felelősségvállalás, de van pénz.
-Nem illegális.
-Nem 18 karikás.
Én is tudok ilyet, pl. a paparazzizás. :)
Végig olvastam az összes választ, hátha megihlet.
Én építőiparban dolgoztam egy ideig, abban látok pénzt a mai napig, elmegyek, majd a következő években, és leteszek egy burkoló tanfolyamot. Azt maszekban lazán csinálhatom, magamnak osztom be az időmet+keresek is rajta, és a felelősség sem akkora, mint egy hegesztőé(Igen, van felelősség a nyakukban, bármilyen hihetetlen is.).
Hogy ez mennyire legális? Az állam megteheti, hogy ellopja a pénzedet, szóval te is megteheted, hogy nem adózol minden után.
Javaslom, hogy te is valami hasonló munkakört keress.
Esetleg mehetsz bébiszitternek családokhoz, volt egy ismerősöm, aki volt bébiszitter egy kőgazdag családnál, jól keresett. Vagy Görögországba keresnek, közel 50 cica mellé félévre olyan embert, aki tud legalább angolul, van kocsija és jogsija, és eteti gondozza, orvoshoz viszi az állatokat.
Esetleg vannak hivatásos ágytesztelők, csúszdatesztelők, ételkritikusok, de Kínában vannak olyan emberek, akik fellökdösik a metróra az embereket, és ezért kapnak pénzt, stb. Ezek mind jól keresnek, és túl nagy stressz sem éri őket.
Mi van, két éve nem sikerül dolgozni?
Nagy szellemi képességeid lehetnek, ha a paparazzitást foglalkozasnak tekinted.
Szerintem neked semmi esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!